У Києві "полуничний податківець" попався на крадіжці презервативів і лубриканта: "Готувався до походу на килим"

У Києві "полуничний податківець" попався на крадіжці презервативів і лубриканта: "Готувався до походу на килим"

податківець / фото: Київ Оперативний
У Києві співробітник податкової поліції спробував винести з супермаркету інтимні товари майже на 1 тисячу гривень. Про подробиці інциденту розповідає "Київ Оперативний" у =68.ARA2nxCSGpW03vLmF8vODPLOCCW5-fBccASES3xi6D2Re_6tjbieXWj2Z6OtIPoh1xbM5yKYKRtFV6xpzskri1JmhdWwjDuTqYmPvDj7nxNxurt1ayoAX2C1qXue8zextdqGOfiAKHmYV3CYkdrxJDHr8eXAIpCVDwzRpVnmjRvE73Y9oqN-4HfUrcOeUMgz7YD-DbrZCx_OscDny8tMTlpnTr3Nm-12Bb4B_Xhtsg0MfWWqYFBwOSF1DS5w1x7TJA4HEBlKrIUm95AzYGOhs-2A8xuARXBzc0ef07w5KQptMmMJNG0byd51eVpyT7NUbjPpw9NBYlHQ5OKP6jOMpmXxbQ]Facebook.
Читайте Знай в Google News!
Повідомляється, що інцидент стався в суботу, 19 вересня, в одному зі столичних супермаркетів. Співробітник податкової поліції, 1984 року народження, спробував вкрасти з супермаркету презервативи та інтимне мастило загальною сумою в 961 гривню.
Чоловік хотів просто вийти з вкраденим товаром в барсетці через касу, проте злочин закінчився для нього невдало – його затримали і передали співробітникам Оболонського управління поліції.
" по всій видимості готувався співробітник податкової до дуже секретного завдання або якоїсь перевірки...",- пише "Київ Оперативний".


Користувачі Мережі не змогли залишити такий кумедний випадок осторонь і почали жартувати з цього приводу в коментарях під постом:




Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, що на Київщині, в Бориспільському районі, було виявлено тринадцять нелегальних мігрантів з Китаю.
Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві на знаменитій Шулявці розігнали вуличних торговців, які стали вже звичним явищем.
Також Знай.иа писав, що у місті Біла Церква, що на Київщині, в гуртожитку місцевого Аграрного університету було виявлено більше двох десятків нелегалів.

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии