Нахабні забудовники залишили киян без тротуару заради авто: "40 см - вам вистачить!"

Нахабні забудовники залишили киян без тротуару заради авто: "40 см - вам вистачить!"

Фото: «Київавтодор»
У Києві, на вулиці Святошинській, приватна фірма вирішила самовільно розібрати новенький тротуар та облаштувати замість нього власну парковку. Про це повідомили у «Київавтодорі».
Як зазначається, знищило тротуар товариство із обмеженою відповідальністю «Ресурс холдинг». На вулиці Святошинській триває будівництво торговельного закладу, біля якого фірма влаштувала власний паркувальний майданчик. При цьому межі ділянки, виділеної фірмі, було проігноровано.
Свої дії забудовники не узгоджували із балансоутримувачем ділянки – КП ШЕУ Святошинського району. Жодного проекту майбутньої парковки до балансоутримувача не надходило.
Крім того, відсутня контрольна картки на тимчасове порушення благоустрою і схема організації дорожнього руху.
Виявивши грубе порушення вимог будівництва, на місце події викликали правоохоронців. Представники поліції склали припис із вимогою відновити тротуар, згідно з чинною схемою організації дорожнього руху.

Фото: «Київавтодор»

Фото: «Київавтодор»
Однак фірма проігнорувала вимоги поліції, продовживши розпочаті роботи. Через це комунальні служби міста були змушені знову звертатися за допомогою до правоохоронних органів, а також до відділу контролю за благоустроєм Святошинської райдержадміністрації.

Нагадавши, Знай писав, що в Києві жителі Троєщинського району скаржаться на те, що міська влада не поспішає прибирати залишений після себе безлад на вулицях. Комунальні служби проводили установку світлофорів на перехресті вулиць Закревського та Цвєтаєвої, який знаходиться на Троєщині-Вигорівщині.
Також Знай повідомляв, що жахлива аварія сколихнула Україну. Тягач MAN і вантажний фургон Mercedes з декількома тоннами моркви зіткнулися на трасі Одеса-Миколаїв.
Нещодавно Знай передавав, що в Києві планують заборонити примусову евакуацію автомобіля. Дана система не виправдала себе і штрафи також виявилися безглуздими.
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии