Киянин убив крихітку на очах у знайомого: "Гадила, де попало!"

Киянин убив крихітку на очах у знайомого: "Гадила, де попало!"

Скрін, відео YouTube
У Києві чоловік жорстоко розправився з собакою – тварина стала жертвою помсти господареві. Про це повідомляється в тексті вироку живодеру, розміщеному в єдиному державному реєстрі судових рішень.
Зазначається, що Деснянським районним судом міста Києва мешканця столиці визнано винним в умисному вбивстві собаки.
Як вдалося встановити в ході судового розгляду, ще 27 жовтня 2019 року підсудний приймав у себе в гостях знайомого, який прийшов з собачкою породи такса.
У якийсь момент тварина вирішила справити свої природні потреби прямо в квартирі чоловіка. Той обурився і зробив зауваження господареві собаки.
Між чоловіками виник конфлікт, під час якого господар квартири схопився за ніж і завдав собаці ножове поранення.Від отриманих травм тварина померла на місці.
Суд визнав чоловіка винним у вбивстві тварини і присудив його до року позбавлення волі з випробувальним терміном в один рік.

Нагадаємо, що квартиру харків'янки окупували сотні "помічників Дракули" - не сховаєшся.
Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові розшукують домашнього єнота, який втік під час грози. Його просять приманювати печивом і віддати власникам.
Також, "Знай.uа" писав, що під Києвом фермер поселив у корівнику Лева. Тварина абсолютно ручне і обожнює свого господаря.
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии