Ексрегіонал Горбаль отримав "рибне" крісло у Раді Нацбанку: "Відсиджувався у Львові"

Ексрегіонал Горбаль отримав "рибне" крісло у Раді Нацбанку: "Відсиджувався у Львові"

Колишній член Партії регіонів і ексголова Львівської областної держадміністрації Василь Горбаль отримав посаду члена Ради Національного банку.
Відповідне рішення Верховна Рада ухвалила у середу, 16 вересня.
“Звільнити Ричаківську Віру Іванівну з посади члена Ради Національного банку України у зв’язку із закінченням строку її повноважень. Призначити членом Ради Національного банку України Горбаля Василя Михайловича”, – йдеться у тексті постанови.

Горбаль був депутатом Верховної Ради 4-6 скликань від Партії регіонів. Обймав посаду члена Ради НБУ у 2003-2005 і 2007-2014 роках.

Нещодавно новопризначений прокурор Тернопільської області молодий Микола Петрушин вирішив закотити вечірку на новому робочому місці. Він влаштував корпоратив і зганьбився. Ганьба вилилася в мережу і тепер Петрушину доводиться виправдовуватися. Про це розповів адвокат Роман Маселко на своїй сторінці в Facebook.
Нагадаємо, Знай повідомляв, що Генеральний прокурор Ірина Венедиктова розповіла, що якщо будуть докази і склад злочину, то народного депутата від "Слуги народу" Олександра Юрченка притягнуть до кримінальної відповідальності.
Також Знай писав, що пленарне засідання Верховної Ради, що почалося 15 Вересня, стартувало з візиту до сесійної зали Генерального прокурора Ірини Венедиктової, а головним її меседжем стало повідомлення про розвиток подій навколо хабара "слузі" Юрченка.
Нещодавно Знай повідомляв, що в прокуратурі відзвітували про кількість справ, відкритих за фактом жорстокого поводження з тваринами.

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии