Кличко загнав киян у черговий антирейтинг, скаржаться тисячі українців: "У сім разів частіше"

Кличко загнав киян у черговий антирейтинг, скаржаться тисячі українців: "У сім разів частіше"

Українська столиця очолила антирейтинг з корумпованості сфери будівництва.
У цьому можна переконатися, подивившись результати щорічного дослідження рівня корупції в будівельній галузі України, проведеного "Українським клубом нерухомості" за підтримки "Конфедерації Будівельників України".
Так, будівельна галузь в Києві корумпована на 86,7% (у 2019 році цей показник дорівнював 58%).

Друге місце в рейтингу посідає Одеса з 20% показником, третє місце дісталося Львову (6,7%). У повідомленні йдеться, що Києву вистачило року, щоб корупція на стартовому етапі будівництва зросла в 1,5 рази:
58,3% у 2019 році до 86,7% у 2020 році.
"А з корупцією на етапі здачі об'єкта в експлуатацію учасники ринку в цьому році стикаються в сім разів частіше-60% опитаних у столиці відзначили це в 2020 році, тоді як минулого року на це скаржилися 8,3%", - пишуть автори дослідження.
Дослідження проводили в липні 2020 року через анонімний опитувальник. Учасник - забудовники житлової та комерційної нерухомості, учасники українського клубу нерухомості та гравці ринку.
Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко зумів протягнути рішення про те, щоб виділити компанії "смотрящего" Дениса Комарницкого 400 мільйонів гривен, незважаючи на обурення деяких депутатів.
Нещодавно Віталій Кличко потрапив під гарячу руку Верещук: "Здається, у когось проблеми з арифметикою. Або з бажанням розбиратися з нагальними проблемами киян" , - заявила "слуга".
Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", жителі Києва хочуть, щоб у столиці заборонили проведення популярного заходу - вуличних ярмарків.

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии