Українцям відкрили шлях до найнедоступнішої країни: "Навпростець через океан"

Українцям відкрили шлях до найнедоступнішої країни: "Навпростець через океан"

Зовсім скоро українці зможуть без пересадок літати у Чикаго, Нью-Йорк і Майамі. Про запуск нових рейсів повідомили в прес-службі авіакомпанії Azur Air Ukraine.
Право на переліт з Києва в Чикаго, Нью-Йорк і Майамі авіаперевізник отримав 10 вересня, у нього необмежений термін дії. Перший виліт запланований на 1 жовтня 2020 року.
Поки що в США українська компанія зможе літати два рази на тиждень. Якщо попит буде підвищений, кількість рейсів збільшать. Зазначимо, що між Україною та Сполученими Штатами діє угода про відкритий повітряний простір, тому проблем зі збільшенням трафіку виникнути не повинно.

До слова, українці, які вилітають за кордон, зможуть безкоштовно здати ПЛР-тест на коронавірус прямо на території аеропорту "Бориспіль".
Відома авіакомпанія Wizz Air скасовує частину авіарейсів зі Львова до кінця березня 2021.
Так, стало відомо, що угорська авіакомпанія Wizz Air скасувала рейси зі Львова до Ларнаки й Будапешта до кінця березня 2021 року. Відновити польоти зі Львова до Ларнаки планують із 28 березня. Рейси виконуватимуть по четвергах і неділях.
Нагадаємо, лоукостер Wizz Air почав виконувати рейси зі Львова до Італії. Тепер львів'яни зможуть безперешкодно полетіти на вихідні або у відпустку закордон.
Як повідомляв портал Знай.uа, в Одесі через брак уваги охоронець "замінував" аеропорт: світить до 8 років в'язниці.
Також портал Знай.uа писав, як повернути гроші за авіаквитки під час карантину: покрокова інструкція.

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии