Український притулок показав, як живуть тисячі вусатих і хвостатих: в кожному з них б`ється серце

Український притулок показав, як живуть тисячі вусатих і хвостатих: в кожному з них б`ється серце

Найбільший притулок для тварин, що є в Україні, з`явився у 2000 році. Перший час дім для хвостатих і вухатих знаходився у селі Ясногородка, а в 2014 році переїхав до Федорівки - 75 км від Києва.

Притулок існує за рахунок благодійників та волонтерів. Зараз тут тимчасово живуть близько 3 000 собак та 200 котів, які опинилися у складному становищі.

4 гектарів території з вольєрами вистачає на 1000 тварин. Нажаль, тут неможливо зробити так, щоб місця всім було удосталь.

Кожного року 800-900 маленьких мешканців знаходять собі нову родину, але на їхнє місце дуже скоро приходять "новобранці".
Тут є не лише "дворяни", а й породисті коти та собаки. Стіни притулку пам`ятають навіть птахів, лисицю та козлика Мефодія.

"Працювати у притулку — це означає розуміти та відчувати тварину, адже місце для кожної з них у клітках чи вольєрах обирають за індивідуальними показниками. Все залежить від віку та психологічних характеристик. Основне, щоб тваринам було комфортно разом, тому це один із найважливіших етапів заселення”, — розповіла засновниця Олександра Мезінова. Наприклад, агресивна собака не вживеться з домашньою.

Нагадаємо, раніше малолітні шкуродери з Хмельницького потрапили на відео: "дивись, Він корчиться!"
Як повідомляв портал "Знай.ua", шкуродерка із Запоріжжя задумала десятки тварин і спробувала вийти сухою з води-адвокат не допоміг.
Також "Знай.ua" писав про те, що у Харкові сектанти-шкуродери влаштували концтабір собаці, замучивши до смерті-рятувати вже було нікого
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии