Київ очолив антирейтинг по коронавірусу, Кличко озвучив лякаючі цифри

Київ очолив антирейтинг по коронавірусу, Кличко озвучив лякаючі цифри

За минулу добу кількість хворих коронавірусом збільшилася на 240 осіб, шість киян померли від вірусу. Серед усіх українських регіонів - це найвищий показник.
Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.
"Шестеро хворих померли. Всього коронавірус забрав життя 240 киян. На сьогодні в столиці вже 15 032 підтверджених випадки захворювання-19", - написав Кличко.
Так, за неділю коронавірусом захворіли: 102 чоловіки у віці 21 до 86 років, 123 жінки у віці від 18 до 93 років, 6 дівчаток від 1 року до 16 років, 9 хлопчиків від 4 до 17 років. Серед пацієнтів - 13 медичних працівників.
47 нових пацієнтів лежать в лікарні, всі інші знаходяться на самоізоляції, за їхнім станом лікарі стежать дистанційно. За минулу добу одужало всього 18 людей. В цілому вірус підхопив 4731 мешканець столиці. Найбільш "вірусними" виявилися Солом'янський( 36), Дарницький (33) і Деснянський (32) райони.

З понеділка, 7 вересня, в Україні почнуть діяти нові карантинні зони, які будуть дійсні 14 днів. Про це рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій розповів міністр Кабміну Олег Немчинов у Facebook.
Нагадаємо, Польща змінила правила проходження карантину для українських заробітчан.
Як повідомляв Знай. ua, на Тернопільщині засікли порушників карантину-повна електричка "голих" і веселих.
Також Знай. ua писав, що у Хмельницьку мерію проник коронавірус, карантин без розмов.
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии