Киянам можуть заборонити склити балкони, останнє слово за Кличко

Киянам можуть заборонити склити балкони, останнє слово за Кличко

Стало відомо про те, що кияни просять всіх перестати склити Балкони в старовинних будинках.
Таким чином, повідомляється, що в мерію звернулися з ініціативною заборонити склити балкони, а також встановлювати кондиціонер в історичних будівлях. Відповідний петиція зареєстрована на сайті Київської міської ради.

у Києві хочуть заборонити прибудову балконів, фото: скріншот з відео
У петиції пропонується заборонити Скління балконів і установку кондиціонерів, так як вони спотворюють і руйнують фасад історичних будівель.
Такі споруди-справжній скарб, подібного якому немає практично ніде в світі, і не можна знищити цей весь скарб балконами і кондиціонерами. Нагадаємо, щоб петиція була розглянута Київрадою, вона повинна набрати 10 000 голосів за 90 днів.
Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Києві «народні умільці» примудрилися прибудувати балкон до верхнього поверху п'ятиповерхового будинку.
Повідомляється, що балкон-монстр прибудували до будинку на вулиці Братиславська, 30а. стійкість всієї конструкції викликає крайню стурбованість у спостерігачів.
"Коли балкона немає, але дуже хочеться. Вулиця Братиславська, 30А. житловий будинок. Начебто все ок, крім випирає балкона, який явно там поставили не зовсім за правилами. Та й естетично теж не дуже",-пишуть у телеграм-каналі.
Нагадавши, українці обурюються через "курник" на Майдані: нічого святого, - " аби урвати".
Як повідомляв Знай.ІА, забудовник, кинувши інвесторів ЖК Міністерський, заробляє в РФ на мультфільмах, - ЗМІ.
Також Знай.ІА писав, космічну вартість Шулявської розв'язки перевірить Кабмін: "гроші можуть бути викрадені або піти на заставу".

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии