Постраждалі від наїзду п'яного майора студентки розповіли про свій стан - "Відчуваю пальці ноги, якої немає"

Постраждалі від наїзду п'яного майора студентки розповіли про свій стан - "Відчуваю пальці ноги, якої немає"

Скрін, відео YouTube
Студентки медичного вузу, які стали жертвами страшної аварії за участю п'яного військовослужбовця, прийшли до тями і розповіли про своє самопочуття. Відповідний сюжет опублікувало "Громадське".
На опублікованих кадрах - курсантки на лікарняних ліжках. Двом з них лікарі ампутували ноги, так що попереду у дівчаток довгий курс реабілітації.


За словами Тетяни Ніколаєвої, яка втратила ногу, вона досі відчуває фантомні болі в кінцівці, не дивлячись на її відсутність. Відразу після ДТП дівчина була при свідомості і просила у свідків, щоб хтось ременем перетягнув їй постраждалу ногу.
Дівчатка також подякували всім, кому не байдуже їх стан, за підтримку і турботу, і відзначили, що намагаються не впадати у відчай в ситуації, що склалася."Дівчата, тримайтеся, ви дуже сильні, вся Україна молитися за Вас. Божого благословення та підтримки", - пишуть у коментарях українці.
"Цікаво, що буде далі, отримає три роки і вийде через півтора за амністією за хорошу поведінку? Це такий його хрест? Це спроба умисного вбивства!!!",- обурюються коментатори.

Нагадаємо, що у Дніпрі в середу, 26 серпня, на пішохідному переході легковий автомобіль на смерть збив літню жінку.
Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі потребує допомоги Малятко, яке нещодавно випало з вікна і зараз перебуває в реанімації.
Також Знай.uа писав, що у Дніпрі під час візиту президента Володимира Зеленського побили дівчину, яка хотіла поставити йому кілька запитань. Активістка розповіла, що постраждала вона під час того, як захищала свою бойову подругу
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии