Матері загиблих в Іловайському котлі героїв закидали офіс Зеленського брудними кросівками: "Вимагаємо розслідування!"

Матері загиблих в Іловайському котлі героїв закидали офіс Зеленського брудними кросівками: "Вимагаємо розслідування!"

джерело: APnews
Сьогодні, 28 серпня, напередодні Дня Пам'яті Захисників України, матері, дружини та діти загиблих захисників біля Офісу президента вийшли на акцію протесту проти російської агресії на Донбасі та проти бездіяльності української влади у розслідуванні трагедії Іловайського та Дебальцевського котлів.
Про це повідомляє APnews з місця подій.

джерело: APnews
На акцію прийшли близько сто людей. Люди тримають в руках плакати з фотографіями своїх загиблих на війні близьких. Крім того, під Офіс президента принесли зів'ялі соняшники і брудне взуття.
Один з учасників акції розповів, як українські військові виїжджали з Бахмута в Дебальцеве, не знаючи, що дорога вже відрізана бойовиками.

джерело: APnews
"Наші хлопці два дні відкопувалися, їм ніхто не заважав. І після цього всього рівно через півроку все те ж саме повторилося в Дебальцевому. Коли дуже все просто: дали команду нашим хлопцям вийти з населеного пункту Логвинове - це пункт на дорозі життя між Бахмутом і Дебальцевим, по якому йшло постачання наших військ. А назад нікого не завели. Туди через кілька годин зайшли російські війська і ще півдня ніхто з наших не знав, що дорога вже перерізана. Вони їхали з Бахмута в Дебальцеве, батальйони, бійці батальйонів, міліція, бійці Національної гвардії, офіцери, в тому числі Генерального штабу. Їх прямо на трасі розстрілювали. Якщо ви погуглите в YouTube, ви побачите, з яким захопленням ця нечисть російська, яка цим займалася, ці кадри показувала. Наші хлопці потім після Дебальцевого міняли тіла загиблих на полонених росіян, російських найманців. І ми бачили, в якому стані деякі тіла, у деяких прострелені колінні чашечки",- розповів він.

джерело: APnews

джерело: APnews
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, раніше Ветеранів АТО З Хмельницька будуть "лікувати" від війни фарбами та пензликами
Як повідомляє портал «Знай.иа» Вдова загиблого на Донбасі снайпера і багатодітна мама взялася за зброю: "хто крім нас?"
Також «Знай.иа " писав, що Тернопільщина попрощалася з героєм-вийшов з Дебальцевого живим і здався під мирним небом
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии