Киянин став жертвою нахабного викрадення, скрутили і в авто - копи ввели план "Перехоплення"

Киянин став жертвою нахабного викрадення, скрутили і в авто - копи ввели план "Перехоплення"

Скрін, відео YouTube
У Києві поліція терміново ввела план "Перехоплення" за фактом викрадення чоловіка. Про це повідомили в ГУ Національної поліції в столиці.
Відзначається, що інцидент стався в ніч на 27 серпня на Голосіївському проспекті, 13б – там невідомі люди схопили і викрали чоловіка. За свідченнями очевидців, його силою заштовхали в автомобіль марки Volkswagen з держномерами BI5144AP.
При цьому востаннє зазначену машину бачили на вулиці Горького.
На думку дружини викраденого громадянина, його могли викрасти і відвезти в невідомому напрямку його конкуренти.
Правоохоронці просять будь-кого, хто побачить згаданий автомобіль, повідомити про це за номером телефону «102».
Увага! #Розшук!
Щойно на Голосіївській, 13Б, незаконно позбавили волі людину особи на автомобілі #Volkswagen (#BI5144AP). По місту Києво об‘явлено спеціальний поліцейський план-перехоплення.
Якщо побачите - терміново телефонуйте 102.Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 26 augustus 2020

"Найцікавіше, що райвідділ поліції в п'яти хвилинах від місця злочину", "Безкарність породжує свавілля...", "Правильно що кричав, привернув увагу, хоча б тепер знають, що викрали. План-перехоплення вже оголосили. А так би три доби чекали, щоб заяву про зникнення подати. Дивно, що його не вирубали і дали так кричати... Номери на машині, люди повз ходять... Щось неправдоподібне або занадто нахабне», - припускають кияни.

Нагадаємо, що до поліції Львова надійшло повідомлення про замінування житлового будинку. Горе-жартівника швидко розшукали, його чекає покарання за фейкове повідомлення про мінування.
Як повідомляв портал Знай.uа , четверо циган увірвалися в будинок бабусі, відібрали її накопичення, зв'язали і жорстоко побили. Літня жінка втратила всі гроші, які відкладала собі на похорон довгими роками.
Також Знай.uа писав про те, що правоохоронці затримали двох чоловіків, підозрюваних у пограбуванні 32-річної іноземки. Вони запропонували купити килим, і жінка, не запідозривши недобре, відкрила їм.
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии