Під Києвом у військовому гуртожитку прогримів потужний вибух, уламки розлетілися на десятки метрів - є поранені і загиблий

Під Києвом у військовому гуртожитку прогримів потужний вибух, уламки розлетілися на десятки метрів - є поранені і загиблий

У понеділок, 24 серпня, під Києвом у гуртожитку військового полігону "Десна" прогримів вибух.
Про це повідомляє пресслужба навчального центру "Десна".
"Сьогодні близько 17:30 у позаслужбовий час, в одному з гуртожитків, в результаті особистої недбалості і нехтування заходами безпеки військовослужбовців, стався вибух", - написано в повідомленні.

В результаті НП один військовослужбовець загинув, ще двоє отримали поранення різного ступеня тяжкості, їх госпіталізували в медустанови, де медики надали їм необхідну допомогу.
Також постраждала цивільна дівчина, яка перебувала в гостях у одного з військовослужбовців, її госпіталізували у важкому стані.

фото: Національна поліція
Зараз поліція встановлює всі обставини, які призвели до вибуху. Криміналісти направили на дослідження зібрані речові докази, серед яких - уламки вибухового пристрою.

фото: Національна поліція
Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство).
Триває досудове розслідування.


фото: Національна поліція
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, раніше Над Запоріжжям повис червоний дим, очевидці в жаху: "Катастрофа!"
Як повідомляє портал «Знай.иа» Вибух на Позняках у Києві: 40 сімей отримали житло, але заселитися нікуди
Також «Знай.иа " писав, що Тернополянин відразу опинився на лікарняному ліжку і став сиротою-підробіток обернувся трагедією
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии