У Києві водій прокатав панянку на капоті, очевидці обімліли: "Таксі?"

У Києві водій прокатав панянку на капоті, очевидці обімліли: "Таксі?"

Стало відомо про те, що в Києві з'явилася нова послуга. Таксист підвезе вас на свіжому повітрі. Або це просто аварія.
Таким чином, повідомляється, що в мережі опублікували ролик того, як у Вишгороді жінка опинилася на капоті автомобіля. Злазити звідти, по всій видимості, вона не збиралася.
І незрозуміло, це водій наїхав на неї, або ж вона просто вирішила так покататися по місту.
Щось незрозуміле - це новий вид таксі у Вишгороді такий чи водій просто зачепив жінку і не захотів лишитися на місці ДТП?Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 24 augustus 2020
Новину про це опублікували в пабліку Київ Оперативний.
"Щось незрозуміле-це новий вид таксі у Вишгороді, або ж водій просто зачепив жінку, і не хотів залишатися на місці аварії» - написано в пості.
Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що маршрутка на смерть збила жінку в селищі Орігін, що в Хмельницькій області. Про це повідомила прес-служба Національної поліції.
Згідно з попередніми даними, водій автобуса ПАЗ сполученням Оринин-Кам'янець-Подільський, дав задній хід і не помітив 50-річну жінку. Жінка в результаті опинилася під колесами машини і загинула на місці від отриманих травм.
Слідчі, які прибули на місце події, кваліфікували дії водія за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.
Раніше портал " Знай.ІА " писав Автобус з пасажирами зірвався в гірську прірву в Грузії, 12 людей загинули
Також портал " Знай.ІА " писав, що У Дніпрі легковик "припаркувався" під фуру-понівечені тіла вирізали з купи металу
Також портал " Знай.ІА " писав, що У Києві мати з дитиною потрапили під колеса сміттєвоза, морг і реанімація- " водій лика не в'язав"

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии