Українці та її синові завдали 50 ударів ножем, плач на всю Україну - "Бездушність і кругова порука"

Українці та її синові завдали 50 ударів ножем, плач на всю Україну - "Бездушність і кругова порука"

Скрін, відео Facebook
У Facebook набирає переглядів відео, на якому дівчина розповідає, як їй довелося зіткнутися з «абсолютною бездушністю і кругової порукою силових структур і окремих високопоставлених чиновників».
"Шановний Володимире Олександровичу! У березні цього року в нашій родині сталася трагедія – мене і мого 4-річного сина ледь не вбили, завдавши 50 ударів ножем. Удари нам наносили в область серця. У мене поранені обидва легені. Наші життя врятувало тільки диво. А незадовго до цього у мене пропали земельні ділянки, з будинку все винесли. Дільниці переписали за дорученням, яке Я не видавала", - розповіла жінка.
Вона зазначила, що це було тільки початком її проблем. Після того, як на неї з сином було скоєно замах, жінці довелося повною мірою відчути на собі «кругову поруку і бездушність силових структур і окремих особистостей, як заступник генпрокурора Гюндуз Мамедов, який покриває злочинця».
"Батько моєї дитини, Святослав Козирєв, з минулого року систематично наді мною знущався-бив, погрожував, ламав пальці, хотів забрати сина. Коли викликала поліцію, він давав їм гроші, і ті їхали», - розповідає вона.
У будинку з нею жив племінник Арсеній, який страждає аутизмом. 1 березня він напав на жінку та її дитину з мисливським ножем, що належав її чоловікові. Інцидент потрапив на камери спостереження.Постраждала зателефонувала сестрі-матері Арсенія, яка викликала поліцію і швидку. Жінку та дитину госпіталізували, після чого сина забрав батько-мати відтоді його не бачила.
За словами жінки, замах було сплановано чоловіком, щоб відібрати у неї земельні ділянки.
У Генпрокуратурі замість відповідей на скарги її чекали відписки. Арсеній залишається на волі.
Украинка записала душераздирающее послание из-за того, что столкнулась с абсолютной бездушностью и круговой порукой силовых структур и отдельных высокопоставленных чиновников
Офіс Президента України Офіс Генерального прокурора Громадяньска комісія з прав людини України - ГКПЛ УкраїниGeplaatst door Polit Online op Zondag 16 augustus 2020

"Зі справи опал мисливський ніж, з дому – цінні речі і документи. Слідчий створила підроблені докази, щоб вручити нам з сестрою підозри-мені за те, що погано поводилася з Арсенієм, а сестрі – за те, що погано виховувала дитину», - вважає вона.
"Батько моєї дитини має великі зв'язки в правоохоронних органах, і це все пояснює», - впевнена жінка.

Нагадаємо, раніше Під Чернівцями осатанілий чоловік зарубав дружину і задушив маленьку дочку: "за що, тато?"
Як повідомляє портал " Знай.ІА» На Прикарпатті кинули за ґрати озвірілого нелюда, - зарубав бабусю і спалив будинок за 50 гривень
Також " Знай.ІА " писав, що Під Києвом школяр всадив ніж у груди тітці, 4-річному брату і намагався зарубати власну матір
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии