Київських школярів охоронятимуть, "злиняти" з уроків не вийде

Київських школярів охоронятимуть, "злиняти" з уроків не вийде

Охорона шкіл, скріншот з відео
У мерію звернулися з ініціативою забезпечити професійну охорону в комунальних навчальних закладах столиці за рахунок міського бюджету. На сайті Київської міської ради зареєстрована відповідна петиція.
"Школи повинні бути безпечним і упорядкованим середовищем для дітей. У більшості київських шкіл працює приватна охорона, яку наймають і оплачують батьки школярів. Оскільки охорону комунального закладу наймають батьки, в силу багатьох факторів вона часто є напівлегальною або нелегальною, надає обмежений спектр послуг, що робить її неефективною.
У школі повинна бути охорона, навчена і оснащена відповідними технічними засобами, у функції якої входить в тому числі контроль відвідувачів, виклик групи швидкого реагування, затримання порушників. Відеокамери повинні з'явитися в коридорах і вестибюлях і обов'язково у дворі",- йдеться в петиції.
Батьківські громади дуже добре розуміють, що школи потребують охорони. Нагадаємо, щоб петиція була розглянута Київрадою, вона повинна набрати 10 000 голосів за 90 днів.
Раніше портал "Знай.ua писав 5 годин возили на швидкій - на Тернопільщині пацієнта з пневмонією відмовлялися приймати в лікарні
Також портал "Знай.ua" писав, що З держбюджету переплатили 16,6 млн грн компанії з орбіти міністра Абрамовського на закупівлі обладнання "Охматдиту"
Також портал "Знай.ua" писав, що Чергове приховане підвищення залізничних тарифів може вплинути на фінальну вартість проектів великого будівництва, - експерт

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии