Кличко змінив табличку на північному мосту через два роки після перейменування

Кличко змінив табличку на північному мосту через два роки після перейменування

Перейменування мосту, фото автомобільний Київ
На перейменованому північному мосту в Києві через два роки змінили табличку. Відповідні фото опублікували очевидиці в Facebook-пабліку автомобільний Київ.
Комунальники змінили табличку з назвою на північному мосту в столиці, який до лютого 2018 року був Московським.
На оприлюднених кадрах видно, як фахівці за допомогою крана вішали на переправі нову табличку. Вона виконана у вигляді чорного масивного напису "Північний міст" на білому тлі. Під словами розміщено герб Києва. Практично два з половиною роки тому Київрада вирішила перейменувати Московський міст в рамках декомунізації. Весь цей час на переправі не було таблички з новою назвою.
Нагадаємо, що вулицю російська в Дарницькому районі Києва перейменували на честь загиблого на Донбасі українського бійця Юрія Литвинського.
Про це повідомив член комісії Київської міськради з перейменування, громадський активіст Тиміш Мартиненко-Кушлянський. Відповідне рішення підтримав 61 депутат Київради з 82.
"У Києві щойно зникла вулиця Російська. Замість неї з'явилася вулиця Юрія Литвинського - героя війни, бійця батальйону "Донбас», полеглого від кулі снайпера під Іловайськом", – повідомив Тиміш Мартиненко-Кушлянський.
Юрій Литвинський був активним учасником Революції Гідності, бійцем батальйону оперативного призначення "Донбас" Нацгвардії, посмертно-полковник резерву, загинув у 2014 році під час проведення операції українських силовиків на Донбасі.
Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що Слідом за гімном, будемо любити собачок - школярів обрадували новим предметом
Також раніше портал "Знай.ua" писав, що Пенсіонерів залишать без грошей - експерт озвучив похмурий прогноз по виплатах вже восени
Також портал "Знай.ua" писав, що Виїхати з "червоної" зони не вийде: "Укрзалізниця" призупинила продаж квитків зі станцій
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии