Під Києвом бабуся загинула, перебігаючи трасу - "Автобус протягнув під днищем…"

Під Києвом бабуся загинула, перебігаючи трасу - "Автобус протягнув під днищем…"

Фото: dtp.kiev.ua
Під Києвом сталася ДТП, в якій загинула літня жінка. Про це повідомили в співтоваристві dtp.kiev.ua.
Відзначається, що трагедія сталася 18 серпня - літня жінка вибігла на дорогу буквально за десяток метрів від переходу через трасу, що проходить через населений пункт Чабани. У цей момент вона була збита мікроавтобусом.
В результаті аварії автобус зачепив тіло жертви і протягнув її за собою по дорозі.
Постраждалу витягли з-під машини ще живою, проте вона не вижила - від отриманих ушкоджень вона померла в машині швидкої допомоги.
"Машини зупинилися в ряд на дорозі, перекривши пішохідний перехід, бабуся переходила і обійшла маршрутку, що стояла на переході. А коли вийшла, на неї вискочив бус. Так, що тут ще розібратися треба", - пишуть свідки події.

Фото: dtp.kiev.ua

Фото: dtp.kiev.ua
"Перехід з того місця перенесли до світлофора, але деякі по-старому ходять через потік авто», «Відразу після аварії було викладено відео камери спостереження, навпроти. І коментар людини, яка там була. Тільки чомусь через деякий час воно було видалено. Цікаво", - додають інші.
"У пішохода шансів вижити від зіткнення з автомобілем в 100 разів менше, ніж у водія, тому йому потрібно думати і дивитися, куди йде! Життя одне...",- зазначають деякі.

Нагадавши, Знай повідомляв, що під Дніпром сталася ДТП. Автомобіль Renault CLIO врізався в стовп. В аварії постраждали діти, які перебували в автомобілі і дорослі. Всіх їх відправили в місцеву лікарню.
Також Знай писав, що в Києві автомобіль став жертвою неадекватних. На нього вилили кислоту. Власник залишив машину на Мінському проспекті між житловими будинками. У ніч з суботи на неділю машину понівечили невідомі. Власник тепер шукає, хто міг бачити подію або ж відео з камер відеоспостереження.
Нещодавно Знай передавав, що в Харкові засікли бабусю, яка бореться з " великим братом". Вона розбиває камери відеоспостереження в під'їзді будинку молотком.
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии