У Києві зникла жертва жорстокого злочину, копи розгублені: "Потрібна на суді"

У Києві зникла жертва жорстокого злочину, копи розгублені: "Потрібна на суді"

Скрін, відео YouTube
У Києві розшукують дівчину, яка є потерпілою у кримінальній справі. Правоохоронці розшукують її для отримання свідчень та додають, що інформація, якою володіє жінка, має велике значення для подальшого розвитку подій. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.
«Увага! Розшук! Голосіївським управлінням поліції розшукується Ручкіна Наталія Ігорівна, 1979 року народження. Наталія Ігорівна є потерпілою по справі, але чомусь перестала відповідати на дзвінки та приходити до поліції. Зараз її свідчення дуже важливі», - просять правоохоронці.
«Якщо хтось володіє інформацією про Наталію або підтримує з нею зв’язок, будь ласка, повідомте їй, щоб зателефонувала слідчому за номером 0976264532», - наголошують у правоохоронних органах.

Фото: «Київ оперативний»

Ручкіна Наталія Ігорівна
«Підозрювані у справі знайшли її раніше», «А їй хоч захист надали?», «Поліція хоч постом занепокоєння проявила», - зазначають у коментарях українці.«Київ? Які прикмети? Виглядає не на сорок років», - додають коментатори.

Нагадаємо, що у Дніпрі розшукують безвісти зниклого 33-річного чоловіка, який вийшов з дому і не повертався досі.
Як повідомляв портал "Знай.uа", до поліцейських Мукачева звернувся місцевий житель, який повідомив про зникнення свого 12-річного молодшого брата.
Також, "Знай.uа" писав, що під Харковом зник розгублений пенсіонер у капцях
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии