Кличка відправили "в нокаут" за передвиборчу показуху та шалені "COVID-черги"

Кличка відправили "в нокаут" за передвиборчу показуху та шалені "COVID-черги"

Віталій Кличко - фото з Фейсбук
Попри високі показники захворюваності, визнання столиці "жовтою зоною" і стрімкий рівень захворюваності серед киян, у місті і досі залишається неналагодженою ціла низка питань. Та із наближенням місцевих виборів, що мають стануть найважливішою подією цієї осені, окрім фактів "карантинного провалу" столичної влади, кияни почали формувати і перелік "мега-ляпів" за часів мерства Віталія Кличка – від невиконаних обіцянок до виниклих у місті колапсів, внаслідок недбальства влади. Подробиці дізнавалися Знай.ua.

Громадський транспорт - фото з Фейсбук
"Чому хворих на ковід посилають в лабораторії, де здорові люди?!"
Тільки на офіційних сторінках міського голови Віталія Кличка майже щодня з'являються десятки скарг на надважливі питання, які, внаслідок тривалого ігнорування київською владою, вже перетворилися на "статичні".
Незмінними у топі кричущих проблем залишаються анти-карантинні умови проїзду у міському транспорті – від відсутності маскового контролю до вщент забитих салонів маршруток.

"Коли будуть штрафувати порушників маскового режиму? Часто-густо в метро, ​​транспорті маски знімають, відкривають ніс. Штрафуйте! Ми втомилися лаятися", – звертається до мера Тетяна Боченко.

Ще гірша ситуація в міських маршрутках, чимало з яких їздять переповненими, незважаючи на категоричну заборону у перевезенні стоячих пасажирів.

До того ж, наразі у місті утворився справжній колапс із "коронавірусною перевіркою". Аби здати аналіз на COVID-19, кияни вимушені вистояти кілометрові черги біля лабораторій – аби потрапити до медзакладу, люди займають черги з 6.00 – 7.00 ранку.
Пожалуй, это все, что вам стоит знать об очереди в клинику, чтобы сдать анализ на ковид за 700 грн ?? Ну, и это было за 10 мин до открытия клиники.
P.S. Сдать анализ - не моя инициатива, а одно из условий перед коррекцией зрения. Штош, ребята там неторопливые, судя по движению очереди. Если что, то перед анализом нельзя даже воду пить. Поэтому очередь голодная, злая и под солнышком стоит. Оптимизация услуг за ваши же деньги - это было бы слишком прекрасно для нас, поэтому стойте и страдаете ??
В общем, вы верите в теорию заговора? ?
UPD. Сдала анализ спустя 1,30 часа.Geplaatst door Nastya Nechiporenko op Maandag 17 augustus 2020

Відповідні дописи обурення з'являються і на сторінці Віталія Кличка.
"Чому хворих на ковід посилають робити тести на короновірус в лабораторії, де здорові люди? Рентген теж роблять в живій черзі. Можливо, потрібно зробити окремий центр відвідування або забір аналізів вдома?", – скаржиться автор одного з коментарів.

Жодної станції метро та мільйони Комарницькому – #кличкавнокаут
До дня проведення місцевих виборів залишається практично 2 місяці, тож не дивно, що вже зараз жителі мегаполісу почали активніше висловлюватися щодо "проколів" нинішньої столичної влади.
"Жодної нової станції метро за 6 років! Це знущання над столицею за 3 місяці до виборів показово починати щось рити. #кличкавнокаут", – відзначає киянин Владислав Лісовий.


Дехто навіть відверто заявляє про "провал" діючого міського голови, пророкуючи перемогу відомому громадському діячу Андрію Пальчевському. До речі, згідно з останніми соцопитуваннями, він лише закріпив свою лідируючу позицію в рейтингах кандидатів на посаду мера Києва.

Не забули кияни і історію про "крадіжку" дорогих деталей Подільсько-Воскресенського мосту, яка, за словами експертів, є маскуванням "дерибану" 200 млн грн з бюджету міста – ланцюг веде до скандального забудовника Дениса Комарницького та родича нардепа Миколи Тищенка.
"Вибори, вибори! Чого не зробиш і на що тільки не піде "народ" для збереження "свого примарного" місця під сонцем"?!! Варіант Білорусії ні про що не змушує задуматися?", – звертається до мера киянин Олексанр Длугач.

Користувачі відзначають, що на мільйони, які Кличко "дарує" скандальному Комарницькому, можна було б побудувати вкрай необхідний місту дитсадок.

Аналогічна ситуація і з черговим відеороликом про розміщення прапора-гіганта до Дня Незалежності, нещодавно викладеним Віталієм Кличком на офіційній сторінці у соцмережах.

Віталій Кличко - скріншот з відео
"Прапор, це гарна справа. Але чому не витратити ці кошти на ремонт наприклад лікарні, або школи, для мене не зрозуміло!", – пише автор одного з коментарів Григорій Гридин.

Від мера жодної відповіді – лише суха статистика: Нах** на людям мізки компостувати?!"
Втім, жодної відповіді на дописи, як і на сотні попередніх звернень обурених киян, мер Києва так і не надав.
Сподіватися на пояснення хоча б найкритичніших проблем міста та планів їхнього вирішення в ході онлайн прес-брифінгів теж не варто – останнім часом Віталій Кличко виходить в ефір лише раз на тиждень. А нині ж, взагалі, невідомо, коли чекати на його виступ – призначеної дати навіть немає на офіційному сайті КМДА.

Віталій Кличко - фото з Фейсбуку, сторінка "Кличко-мер"
Свіжі дані щодо "коронавірусної статистики" міський голова виклав на власній сторінці "Кличко – мер".
Найбільше випадків захворювання виявили в Дарницькому районі – 17, у Голосіївському — 13, а також у Святошинському та Дніпровському районах – по 11 випадків.
"Кількість хворих на коронавірус у Києві за минулу добу збільшилась на 88 людей. Захворіли 47 жінок, віком від 18 до 70 років, та 2 дівчинки – 11 і 14 років. Також 34 чоловіка, віком від 20 до 79 рокiв, і 5 хлопчиків від 5 до 17 років. Захворіли, зокрема, і 4 медиків. До лікарень столиці госпіталізували 8 пацієнтів", – повідомив столичний голова Віталій Кличко у своєму останньому пості.
Загалом, станом на 18 серпня, в столиці вже 10730 підтверджених випадки захворювання на COVID-19.

Гуртожиток - фото Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України
Та от тільки формат надання сухих даних, що ліг в основу щоденних звітів столичного мера, кияни вже давно вимагають змінити та значно розширити. Про це свідчать десятки скарг, що систематично з'являються на сторінках Віталія Кличка у Фейсбуці.
"Чому максимальне збільшення на Лівому березі? Хто-небудь аналізував? Чи і надалі будемо арифметикою гратися? Що з цього приводу думає головний санлікар м. Києва Рубан? Нах** на людям мізки компостувати сухими незначущими цифрами!!!?", – звертається до голови КМДА на його офіційній сторінці "Кличко – мер" киянка Валентина Швидка.

Що ж стосується кількості людей, що одужали впродовж минулої доби, то цього разу вона трохи менша за добовий показник виявлених випадків захворювання – вірус побороли 75 киян.
Усього ж коронавірус подолали 3455 мешканців столиці. За весь період хвороба забрала життя 155 киян.
Ми і надалі слідкуватимемо за ситуацією в столиці, тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии