У Києві копи з балончиками затримали активістів, які ловили грабіжників на вокзалі: "Кришують всяку заразу"

У Києві копи з балончиками затримали активістів, які ловили грабіжників на вокзалі: "Кришують всяку заразу"

Скрін, відео YouTube
У Києві, поблизу Залізничного вокзалу, активістами були затримані банда осіб ромської національності, які, як стверджують, грабували перехожих у підземному переході на очах у свідків. Однак цигани побігли переховуватися до відділку поліції, розташованого неподалік, зазначають у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.
На опублікованому відео – роми та поліцейські, які вимагають, щоб активісти залишили їх у спокої. Один із поліцейських розпорошує в обличчя авторові допису сльозогінний газ із балончика.
«Впіймали грабіжників, нас затримують», - написав під відео чоловік.
Впіймали грабіжників, нас затримуютьGeplaatst door Сергій Бондар op Zaterdag 15 augustus 2020
«Ти маєш право їх знімати, якщо що», «Кришувальники всякого непотрібу, це вже давно ясно. Діляться, видать, з тою борзотою галімою, от вони і захищають їх грудьми. Розігнати вже давно пора ту бридоту що в погонах ментовських, кришують всяку заразу», - коментують ситуацію кияни.
Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 15 augustus 2020

«Думаю, що з понеділка цих ментів викинуть», «Ппц, звичайно. Особливо малий напівкоп», - додають інші.
Врешті-решт автора відео затримали та забрали до відділку поліції.

Нагадаємо, що до поліції Львова надійшло повідомлення про замінування житлового будинку. Горе-жартівника швидко розшукали, його чекає покарання за фейкове повідомлення про мінування.
Як повідомляв портал Знай.uа, четверо циган увірвалися в будинок бабусі, відібрали її накопичення, зв'язали і жорстоко побили. Літня жінка втратила всі гроші, які відкладала собі на похорон довгими роками.
Також Знай.uа писав про те, що правоохоронці затримали двох чоловіків, підозрюваних у пограбуванні 32-річної іноземки. Вони запропонували купити килим, і жінка, не запідозривши недобре, відкрила їм. Тоді один з них схопив її за шию і зняв золоті прикраси. Після цього чоловіки втекли.
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии