У Києві нахабна автоледі розлютила комунальників - жорстка помста "з душком" потрапила на відео

У Києві нахабна автоледі розлютила комунальників - жорстка помста "з душком" потрапила на відео

У Києві покарали недбайливу власницю автомобіля, яка припаркувала його в забороненій зоні. Вони перегородили її машину сміттєвими баками. Тепер красуні є чим зайнятися.
Дівчина залишила свою Audi біля зони, де стоять сміттєві баки і під'їжджає автомобіль, щоб вивантажити відходи. Вранці вона знайшла машину, навколо якої стояли сміттєві баки з майданчика. Про це повідомило співтовариство Київ Оперативний на сторінці в Facebook.
У повідомленні йдеться, що дівчина два дні наполегливо ставила машину біля сміттєвих баків і отримала від місцевих комунальників урок.
"Мадам на Audi (AO7555AM) два дні запарковувала своїм автомобілем сміттєві баки. На другий день комунальники вирішили своєрідно пояснити їй, що вона не права",- йдеться в повідомленні.
Після цього дівчині довелося самостійно звільняти машину і прибирати 5 сміттєвих баків на місце на спеціальний майданчик.
Мадам на #Audi (#AO7555AM) два дня запарковывала своим автомобилем мусорные баки. На второй день коммунальщики решили своеобразно объяснить ей, что она не права ?‍♀️
Интересно, поставит ли туда авто ещё раз?
Киев, ЖК «Варшавский Микрорайон»Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 13 augustus 2020

Варто нагадати, Знай розповідав, що автохамів і "оленів" на парковках українці карають, залишаючи на машинах сміттєві пакети, виставляючи фото в мережі і навіть вішають пакети зі сміттям на вихлопні труби. Так у Дніпрі одного такого "оленя" покарали, повісивши пакет зі сміттям на вихлопну трубу і показали це в мережі.
Також Знай повідомляв, що в Києві з'явилися парковки для любителів штрафів. Такі особливі паркувальні місця зробила поліція. Розмітка на них червоного кольору і зверху напис, яка пояснює, що водій буде оштрафований. Ці 2места " були зроблені в заборонених зонах для зупинки авто, щоб водії подумали перед тим, як припаркувати машину.
Нещодавно Знай передавав, що у Тернополі показали героя паркування на пішохідній доріжці.

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии