У Києві маршрутник в гонитві за пасажирами протаранив тролейбус - "Пощастило, що не в голову!"

У Києві маршрутник в гонитві за пасажирами протаранив тролейбус - "Пощастило, що не в голову!"

У Києві водій маршрутки так поспішав на зупинку громадського транспорту, щоб першим забрати присутніх там пасажирів, що протаранив тролейбус. Про це розповіли очевидці події на сторінці спільноти «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.
"У гонитві за пасажирами. Ось так водій маршрутки ганяє за пасажирами, що готовий в'їхати в тролейбус", - зазначають автори повідомлення.
Вони додають, що інцидент стався на проспекті Відрадному, 28.
На опублікованих кадрах – розбите бічне скло кабіни тролейбуса з боку водія. Дзеркало заднього виду у тролейбуса від удару маршрутки знесло начисто.





"Зі мною була така ж ситуація восени, водій 401-ї маршрутки в'їхав дзеркалом у вікно 39-го тролейбуса, прямо біля моєї голови. Пощастило, що не в голову", - розповіла в коментарях киянка.
"Винним буде чорний кіт, який дорогу перейшов і втік з місця ДТП», «Цей цирк вже роками спостерігається. Їде тролейбус або автобус, а попереду маршрутка летить», «Заборонити зовсім приватні маршрутки, вони себе не виправдали, що в салоні як в курнику, що за кермом в основному бидлота», - обурюються городяни.

Нагадаємо, раніше У Харкові банда малоліток перетворила машину на попіл-викрали і спалили " по приколу"
Як повідомляє портал «Знай.uа» Заїхав почитати? Водій автобуса врізався в книгарню, постраждали діти
Також «Знай.uа " писав, що На Львівщині таксист Uklon під наркотиками влетів у п'яну Audi-кров і покришки по всій дорозі
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии