Кличко потрапив під роздачу киян через бігборди Зеленського: "Бути тобі бабою, Віталя"

Кличко потрапив під роздачу киян через бігборди Зеленського: "Бути тобі бабою, Віталя"

Віталій Кличко - фото зі сторінки "Кличко-мер" у Фейсбук
В Україні незабаром будуть місцеві вибори. Лідери по всій країні активізувалися в гонитві за бажаними рейтингами і голосами. Але найзапекліша боротьба вдеться за крісло мера укранської столиці..

За всіма рейтингами чинний мер Кличко лідирує, з явним відривом від своїх опонентів. Але, зовсім недавно в столиці прмітили цікаві білліарди, які свідчать: "Новий мер буде жінкою". Такий рекламний слоган вигадали для кандидата про партію "Слуга народу" Ірина Верещук.
Після цього користувачі мережі підхопили це і почали жартувати над Віталієм Кличко через цю політичну рекламу, передає телеграм-канал Х * * вий Київ

"Віталя, здається тебе зібралися стерилізувати і чипувати! "Зе" стверджують, що бути тобі бабою, хочеш ти цього чи ні!", - сказано в повідомленні.

Зазначимо, що за результатами опитування соціологічної групи "Рейтинг", проведеного 26-27 липня. На майбутніх місцевих виборах чинного мера Кличка готові підтримати 37% киян, шоумена Сергію Притулу підтримали б 11,6% опитаних, нардепа від "Слуги народу" Ірину Верещук – 9,4%, підприємця і телеведучого Андрія Пальчевського – 9%.

За нардепа від " Євросолідарності "Олексія Гончаренка готові віддати голоси 5,4% опитаних, за голову КМДА часів Майдану Олександра Попова – 4,5%, за співголову" опозиційної платформи – за життя " Вадима Рабіновича – 3,5%, за колишнього мера Київу, нині депутата Київради Олександра Омельченка – 3,3%, за свободівця Андрія Іллєнка – 2,6%, за батьківщинівця Віталія Нестора – 2,1%.

Нагадаємо, раніше У метро на Виноградар вбухають мільярди-якою буде нова підземка в КиєвіЯк повідомляє портал Знай.ua У Львові запустили нові трамвайні маршрути, досить ходити пішки
Також Знай.ua писав, що У Дніпрі Новий міст понівечили криворукі "художники", Філатов загрожує розправою: "з прасками в річку"
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии