Кличко з Верещук планують "зробити разом" всіх киян, - нардеп

Кличко з Верещук планують "зробити разом" всіх киян, - нардеп

Верещук, фото: youtube
У підсумку після виборів нинішні конкуренти будуть працювати в парі, написав на своєму Facebook народний депутат Гео Лерос.

Верещук сама натякає, що міським головою їй не бути, бо посада мера в іншій державі, у нас такої посади немає.
Штаб...Geplaatst door Geo Leros op Donderdag 6 augustus 2020
"Дивіться як команда корабельної сосни веде кампанію Верещук. Виходить, що якщо політик жінка, то вона повинна «підбадьорити» «міст, що впав» Кличка. Цей посил ще один натяк на те, що вони з Кличком після виборів будуть працювати в парі, причому, роль Верещук теж визначена в цьому дуеті. З якою б "романтикою" не починався цей коїтус, але схоже вони таки трахнуть всіх киян, точніше "зроблять їх разом"!"- обурився нардеп.

Смотрите как команда корабельной сосны ведёт кампанию Верещук.
Получается, что если политик женщина, то она должна...Він також жорстко розкритикував виборчу кампанію Верещук, вибудувану на обіграванні статі кандидата.
"Штаб тільки і бачить в ній "корабельну сосну", так як кампанія, побудована на тому, що Верещук іншої статі, - це дно. У кожній рекламі натяки на V (це образливий знак для жінок), на те, що вона, як жінка, "підбадьорить Мости", вона щось "зможе"... Це не тільки про варварство і знущання над жінками в Україні, це шоу для того, щоб приховати, що Верещук - технічний кандидат", - констатував Гео Лерос.
Нагадаємо, раніше ЗМІ зазначали, що під час телевізійних шоу Ірина Верещук частіше захищає Віталія Кличка, ніж критикує його, як мала б критикувати свого основного конкурента на виборах.
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии