Молода киянка вирішила померти в прямому ефірі

Молода киянка вирішила померти в прямому ефірі

Стало відомо про те: що в Києві дівчина транслювала спробу самогубства. Намагалася це зробити в прямому ефірі на очах у всіх знайомих.
Таким чином, повідомляється, що співробітники правоохоронних органів вчасно встигли прийти на допомогу.
Днями, в поліцію зателефонувала дівчина, і розповіла, що зараз, в одній із соціальних мереж молода дівчина веде пряму трансляцію, в якій намагається вчинити спробу самогубства. Також, заявниця розповіла, де приблизно зараз знаходиться дівчина.

Транслювала спробу самогубства у мережу — патрульні встигли вчасно
Днями, на службу 102 зателефонувала небайдужа...Geplaatst door Патрульна поліція Києва op Donderdag 6 augustus 2020Про це повідомляє Патрульна поліція Києва.
Поліцейські обстежили прибережну територію Кирилівського озера і в очеретах виявили дівчину в напівнепритомному стані з саморобною петлею з електричного дроту.
Заступник командира роти Оболонського району міста Київ, а також його напарник звільнили шию дівчини від петлі, і оперативно привели до тями. Дівчина була в стані алкогольного сп'яніння, і вела вона себе вкрай агресивно, абсолютно ніяким чином не реагуючи на слова співробітників правоохоронних органів. У підсумку, їм вдалося заспокоїти 24-річну дівчину. Після цього, вона була передана медикам.
Нагадаємо, в Мелітополі чоловік порізав себе ножем і підпалив будинок, але все пішло не за планом.
Як повідомляв портал Знай.иа, харків'янин зважився на фатальний крок з вікна, не витримавши карантину.
Також портал Знай.иа писав, що у Києві патрульні поліцейські врятували жінку, у якої стався інсульт.

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии