Висунута "Слугою народу" на виборах мера Києва Верещук зливається під Кличко, - блогер

Висунута "Слугою народу" на виборах мера Києва Верещук зливається під Кличко, - блогер

Верещук, скріншот
Таку думку висловив політичний експерт Кирило Сазонов на своїй сторінці в Facebook.

Кандидат от “Слуги народа” на выборах мэра Киева Ирина Верещук действительно слилась под своего главного конкурента -...Geplaatst door Кирилл Сазонов op Maandag 3 augustus 2020
“Кандидат від “Слуги народу” на виборах мера Києва Ірина Верещук дійсно злилася під свого головного конкурента - чинного міського голову Віталія Кличка. Це доводять її останні ефіри, де вона заступається за Кличка перед опонентами і розповідає, мовляв, це не він поганий - а його заступники і підлеглі погані. Про це в кулуарах говорять колеги Верещук по парламенту і навіть по фракції”, - констатував експерт.
Він задався питанням: це спочатку була задумка “слуг” - висунути Верещук і програти?“Дійсно “слуги” домовилися з Кличком про спільний дерибан Києва, поділили потоки, і тепер він може спати спокійно? Або ж це самодіяльність Верещук, до якої Кличко зміг знайти той чи інший підхід? А “слугам” доводиться робити хорошу міну, так як вона офіційно перемогла в партійній праймеріз і тепер партія має її підтримувати не дивлячись ні на що?” - припустив політолог.
За його словами, у Верещук, незважаючи на програшну стартову позицію, був шанс наростити підтримку і в другому турі перемогти Кличка, проте вона від цього шансу відмовилася.
“Як би то ні було, але факт залишається фактом: на момент висунення Верещук могла розраховувати на 15%, а Кличко (якщо забути про фейкових социологиях) - на 30%. І це в першому турі. До моменту голосування, особливо в другому турі, у Ірини були б всі шанси зробити Віталія. Однак своєю поведінкою вона вже за пару тижнів встигла зробити шанси “Слуги народу” отримати свого мера Києва рівними нулю”, - резюмував Кирило Сазонов.
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии