У Києві терорист з сірниками підпалив машину "по приколу" - сміятися буде за гратами

У Києві терорист з сірниками підпалив машину "по приколу" - сміятися буде за гратами

Стало відомо про те, що в понеділок, 3 серпня, в самому центрі Києва чоловік підпалив автомобіль. Поліція відразу ж його затримала.
Таким чином, повідомляється, що як виявилося, зловмисником виявився 39-річний чоловік, який є жителем Бориспільського району. Він скоїв підпал автомобіля на Хрещатику вранці понеділка. Про це йдеться в повідомленні відділу комунікації Національної поліції Києва.
Відео було взято з спільноти Київ оперативний.

За фактом підпалу автівки у центрі столиці слідчі розпочали кримінальне провадження
На місці правоохоронці затримали...Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 2 augustus 2020
"Сьогодні вранці на вулиці Хрещатик патрульні виявили, що горить автомобіль. На місце події виїхали пожежні і слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції. Правоохоронці затримали чоловіка, який підпалив шини на автомобілі", - йдеться в повідомленні.
Як повідомляється, пожежники ГСЧС ліквідували вогонь, а співробітниками правоохоронних органів було встановлено, що палій облив автомобіль запальною сумішшю, яка перебувала в каністрі.
Палієм виявився чоловік, якому 39 років, і він житель Бориспільського району. Його затримали в якості підозрюваного, і було відкрито кримінальне провадження в порядку статті 208 Кримінального кодексу України.
Слідчі вилучили з місця події каністри з легкозаймистою речовиною і автомобільні шини. Речові докази направили на експертизу.
Нагадаємо, що столичний бізнесмен, віце-президент боксерського клубу Ігор Плекан став жертвою нападу кілерів. Його розстріляли на очах у семирічного сина. Дитину кілери відпустили - хлопчик прибіг додому до матері.
Як повідомляє портал «Знай.ua» У Полтаві псих з гранатою взяв в заручники поліцейського, загрожує підірвати - перші подробиці
Також «Знай.ua» писав, що У Луцьку влаштували "шоу" з БТР і гранатами при взятті терориста Максима Кривоша - Геращенко відповів на головне питання

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии