Кияни заполонили нічні клуби, поки китайський вірус косить жертв - відриваються як востаннє

Кияни заполонили нічні клуби, поки китайський вірус косить жертв - відриваються як востаннє

Стало відомо про те, що в Києві, незважаючи на карантин продовжують функціонувати нічні клуби.
Таким чином, повідомляється, що в столиці, місті Київ, щодня фіксують зростання захворюваності коронавирусной інфекції, і незважаючи на це, нічні клуби продовжують свою роботу.


У такий спосіб вони порушують головні заборони - а саме, велике скупчення людей в одному місці, не дотримання соціальної дистанції, а також носіння масок у людних місцях.
Людям абсолютно все одно, вони заразяться цим вірусом, чи ні, головне добре погуляти, зняти побільше роликів і фоток для соціальних мереж. Ось, приміром, ще один київський нічний клуб Sparks, який ставить здоров'я своїх відвідувачів явно не на перше місце.
Як кажуть, існує закон один на всіх, але, у кожному правилі є свої винятки.
Варто відзначити, що всього на півтора тижні у липні, співробітниками правоохоронних органів було складено 566 протоколів про адміністративне правопорушення. Практично 1500 закладів було перевірено, а сім нічних клубів закрили за порушення.
Про це розповів мер Києва, Віталій Кличко. За його словами, в Києві продовжують працювати групи контролю за дотриманням установами міста регламентів роботи.
Раніше портал «Знай.іа» писав про те, що Для харків'ян подорожчав газ - час витрачати заначки
Також портал «Знай.іа» писав, що У Тернополі відгуляють випускний, карантин не перешкода
Також портал «Знай.іа» писав, що Китайський вірус забрав життя вагітної, троє дітей залишилися сиротами - народила і не витримала

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии