Звірячий напад на жінку в потягу "Маріуполь-Київ": що світить тричі судимому нелюду

Звірячий напад на жінку в потягу "Маріуполь-Київ": що світить тричі судимому нелюду

Нападник на жінку в поїзді Маріуполь - Київ виявився уродженець Запоріжжя Рудзько Віталій Євгенович, 1975 року народження. Зараз поліція готує підозру чоловіку, який побив і намагався зґвалтувати Анастасію Лугову.

Про це розповіді заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Поліція і прокуратура буде просити суддю обрати запобіжний захід у вигляді арешту без права виходу під заставу, так як ця людина просто небезпечна для оточуючих", - йдеться в повідомленні.

Фото Національної поліції
Геращенко розповів, що нападник тричі був засуджений: у 1996 році за угон автомобіля, в 1999 за хуліганство, 2008 за крадіжку. При цьому він здивувався, що ніхто з пасажирів, які їхали поряд з потерпілою не кинувся їй на допомогу.

"Дивує та обурює той факт, що ніхто з чоловіків, які їхали в цьому вагоні і точно чули крики Анастасії не прийшов їй на допомогу. З точки зору безпеки було б правильно щоб Адміністрація "Укрзалізниці" на оплачуваній основі забезпечувала оренду охорони для супроводження основних маршрутів прямування пасажирських поїздів", - зазначив Геращенко.

Укрзалізниця прокоментувала жахливий випадок, який стався в одному з потягів. У компанії вибачилися за інцидент і попросили відновити супровід поїзда правоохоронцями.

Скріншот з відео
"Укрзалізниця приносить щирі вибачення постраждалій пасажирці і ще раз підкреслює нагальну необхідність оновлення супровід потягів далекого прямування під час руху співробітниками Національної поліції для повної безпеки пасажирів", - відзначили у копанні.

Варто відзначити, що за словами чоловіка постраждалої Анастасії, співробітники поїзда довго не могли встановити ім'я небезпечного пасажира, тому що чи то квитка у нього не було, чи то він його не пред'являв.
Нагадаємо, побої, синяки і перелом щелепи — нелюд накинувся на жінку з тваринним бажанням прямо в поїзді, не збентежив навіть дитина
Як повідомляв "Знай.uа" , слуга народу Стрихарский напав на жінку в ресторані і був зафіксований камерами спостереження. Депутат напав на жінку і потім по його команді охорона побила чоловіка, який намагався заступитися за дівчину.
"Знай.uа" писав про випадок під Хмельницькому, де озвірілий родич розправився із закоханою парою - зарізав обох з помсти.
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии