Киян на одеському курорті накрило потужним штормом - гроза з градом, зірвані намети і пісок у роті

Киян на одеському курорті накрило потужним штормом - гроза з градом, зірвані намети і пісок у роті

Туристи з Києва потрапили під шторм під час відпочинку. Про це розповіли в Telegram-каналі "Київ Зараз".
Повідомляється, що туристи з Києва відпочивали в Лебедівці в Одеській області. Відпочинок вони проводили з наметами і зручно розташувалися на березі моря. Однак у погоди були інші плани і на морі почався шторм.
Читайте Знай Google News!
Небо затягло чорними хмарами, з'явився сильний втер, який позривав намети, піднялася піщана буря. Фінальним акордом погоди стала гроза, яка супроводжувалася градом. У зв'язку з цим туристам з Києва нічого не залишалося, як втекти від негоди і вони покинули місце відпочинку.

Туристи тікають від шторму в Лебедівці, кадр з відео: Telegram Київ Зараз
До публікації в Telegram-каналі додали відео, яке зняв їх підписник, один з відпочиваючих, Олександр. Спершу на відео показані знімки наметів на березі моря, а потім можна побачити групу туристів, яка тікає від негоди. При цьому чітко видно, як вітер піднімає пісок.
"Пісок в роті. Буря" - прокоментував те, що відбувається чоловік на відео.



Нагадаємо, що на узбережжі Азовського моря знову повернулися медузи, і атакують туристів. У мережі показали вражаюче відео.
Як повідомляв портал "Знай.uа" на популярному українському курорті жінка за допомогою оригінального оголошення намагається знайти ще чоловіка. Українці мабуть несила вийти заміж, і вона вирішила піти на все.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Також, "Знай.uа" писав, що нафтовий танкер "Делфі” продовжує забруднювати води біля Одеси. Його спробували прибрати після візиту Зеленського, однак судно досі нікуди не зникло.

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии