У Києві помітили Гаррі Поттера з друзями

У Києві помітили Гаррі Поттера з друзями

Фото: "Інформатор"
У Києві на Поштовій площі знову переодягли пам'ятник малюкам-засновникам міста – на цей раз в костюми героїв книг про Гаррі Поттера – хлопчика-сироту, який несподівано дізнається, що він – справжній чарівник. Про це на своїй сторінці в соцмережі розповів градоначальник столиці Віталій Кличко, опублікувавши відповідне відео з місця перформансу.
Акція з переодяганням була приурочена до дня народження головного героя книг – Гаррі Поттера, і його літературної «мами» - Джоан Роулінг.
З такого приводу маленьких Кия, Щека, Хорива і їх сестричку Либідь взяли в Хогвартс – одягли їх в мантії та характерні шарфики в кольорах факультету Грифіндор, на якому навчався Поттер та його друзі.
Малыши-основатели Киева поступают в Хогвартс https://inf.im/S76PFGeplaatst door Информатор Киев op Vrijdag 31 juli 2020
Також в руки маленьким киянам дали чарівні палички і мітлу – як же юним чарівникам обійтися без швидкісного казкового транспорту?

Нагадаємо, скульптури і раніше отримували тематичні костюми – до Різдва, Дня українського козацтва, Дню вишиванки та Дню незалежності України. Коли почався карантин по коронавирусу в Україні, бронзові малюки отримали костюми бактеріологічного захисту – таким чином автори ідеї з переодяганням вирішили підтримати українських медиків, які борються з епідемією.
Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві на Співочому полі зацвіли тюльпани - яскраве море і неймовірний аромат, ви закохаєтесь в ці фото
«Знай.uа» писав, що Львів перетворився в Токіо - колір японських вишень зводить з розуму, неймовірна краса
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии