Гаррі Поттер відгуляв День народження в Києві

Гаррі Поттер відгуляв День народження в Києві

Стало відомо про те, що в Києві відзначають День Гаррі Поттера і день народження його створювачки Джон Роулінг. Спеціальна програма на честь цього в центрі столиці.
Таким чином, повідомляється, що в п'ятницю, 31 липня, шанувальники всесвітньо відомої серії романів про Гаррі Поттера відзначають свято. В честь цього, в центрі української столиці, на Поштовій площі, бронзових засновників Києва переодягли в костюми школи чарівників і чарівництва Хогвартс.
Малыши-основатели Киева поступают в Хогвартс https://inf.im/S76PFGeplaatst door Информатор Киев op Vrijdag 31 juli 2020

Як вони зараз виглядають, показав київський голова Віталій Кличко на своїх сторінках у соціальних мережах. Варто відзначити, що переодягання малюків на Поштовій в Києві вже стало традицією.Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що всесвітньо відома британська письменниця, автор серії романів про юного чарівника, що борються зі злом "Гаррі Поттера" Джоан Роулінг запустила онлайн-проект Harry Potter At Home, який покликаний об'єднати світ в умовах карантину через пандемію коронавирусной інфекції.
Даний проект передбачає, що зірки фільмів чарівної саги будуть читати по одній главі першої частини роману "Гаррі Поттер і філософський камінь". Дебютний уривок прочитав актор Деніел Редкліфф, який зробив відомий головний герой-чарівник. Про це стало відомо завдяки повідомленням Wizarding world в мережі Twitter.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, хочеш Драко Мелфоя на день народження? Том Фелтон придумав оригінальний спосіб продати себе.
Як повідомляв Знай.иа, дивна зачіска і ніяких соцмереж — як виглядає новий хлопець Емми Уотсон.
Знай.иа писав, як виглядають дорослі зірки "Гаррі Поттера" через 20 років, вражаючі фото.

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии