Депутат Київради розкрив мерзенну схему під крилом у мера: "Команда клептоманів Кличка"

Депутат Київради розкрив мерзенну схему під крилом у мера: "Команда клептоманів Кличка"

Скрін, відео YouTube
У Київській міськраді підозрюють, що закупівлі дизельного палива для комунального підприємства “Київпастранс”, діяльність якого курирує заступник голови КМДА Олександр Густєлєв, проводилися з порушеннями процедури та із застосуванням корупційних схем. Про це заявили у виданні “КиевVласть”.
Наголошується, що з початку цього року “Київпастранс” вже двічі купувала пальне у того ж підрядника, якому планує виплатити майже 160 мільйонів гривень.
За словами позафракційного депутата Київради Олександра Пабата, в червні паливо було закуплено за ціною, яка перевищує ринкову. В даний час депутат звернувся в Управління з питань протидії та запобігання корупції Апарату КМДА з вимогою провести перевірку тендерів, що проводяться КП “Київпастранс”. Він підозрює створення корупційної схеми та розкрадання бюджетних коштів.
«Закупівлі пального КП "Київпастранс" за завищеними цінами і у компаній олігархів... Кожен тендер, який проводить команда клептоманів Кличко, повинен бути під наглядом, так як десятки, і якщо б! сотні мільйонів гривень з бюджету йдуть на різні схеми, щоб забезпечити гроші на вибори...», - впевнений Олександр Пабат.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Кличко втрачає підтримку киян, чинному меру пророкують провал на виборах.
Портал «Знай.uа» писав, що Розлючені кияни готують Миколи Тищенка "законної розправу" – за хаос на окрузі і видеопиар.
Портал «Знай.uа» писав, що Економіст розкритикував Кличка і розповів, як "Перемога Пальчевського" змінить Київ.
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии