У Києві з'явилися місця парковки для "оленiв", люблячих штрафи

У Києві з'явилися місця парковки для "оленiв", люблячих штрафи

Стало відомо про те, що на Оболоні з'явилася парковка для «любителів штрафів». Хто перший?
Таким чином, повідомляється, що такий перформанс у вигляді нових паркувальних місць з'явився також і на Хрещатику. Тому, українським водія варто більш ретельно вибирати місце для паркування, щоб не потрапити в таку пастку.

У Києві з'явилися місця для героїв паркування, фото: Київ Зараз
Варто відзначити, що такі позначки для паркування поставили в неправильних місцях, щоб водії задумалися про те, чи правильно вони ставлять машину. Якщо хтось попадеться на цей прийом – заплатить штраф.
Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, на сайті Київської міської ради зареєстрована петиція з ініціативою ввести заборону на евакуацію автомобілів за неправильну парковку. Автор петиції вважає, що влада повинна створити паркувальні місця і встановити справедливу плату за них, і тільки після цього - евакуйовувати машини, які стоять у недозволеному для цього місці або заважають проїзду транспорту.
"У цивілізованому світі за неправильну або неоплачену парковку співробітник поліції може виписати штраф і залишити його під лобовим склом. Неоплачений вчасно штраф пеня і після позбавлення прав. Сплачений вчасно - знижка. Крім того, процедура повернення забору авто займає цілий день, так як не організований процес, і кількість громадян, у яких евакуатор забрав машину, набагато більше, ніж людей в центрі з оформлення документів.
Раніше портал «Знай.іа» писав про те, що Кияни пропонують перетворити Жилянську в квітучий сад - приберіть висотки
Також портал «Знай.іа» писав, що Київські комунальники поставили Кличка "на лічильник": "Поверніть гроші"
Також портал «Знай.іа» писав, що Кияни просять відкрити двері тролейбусів, їхати потрібно всім

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии