Комарницький просунув Говду в перші заступник голови ОГП в подяку за попередження про обшуки, - експерт

Комарницький просунув Говду в перші заступник голови ОГП в подяку за попередження про обшуки, - експерт

Денис Комарницький фото Уніан
Про це повідомив політичний експерт Віктор Таран.

З кожним днем, новини у столиці все краще і краще.
Насправді - ні ?
Роман Говда зайняв пост першого заступника...Geplaatst door Viktor Taran op Woensdag 29 juli 2020
“Роман Говда зайняв пост першого заступника генерального прокурора.
Людина, яка як відомо, не гласно переслідувала Майданівців - знову при владі.Чесно - не розумію як так сталось. Кажуть, що кадровому стрибку він має завдячувати Комарницькому, якого попередив про обшуки.
Про це повідомляє один з телеграм-каналів, який своїми інсайдами і “сливами” довів, що у нього надійні джерела і їм можна довіряти”, - розповів Таран.
Він процитував інформацію з вказаного джерела: "Роман Говда, який став першим заступником генпрокурора - заслужив своє призначення тим, що попередив “смотрящего” за Києвом Дениса Комарницького про підготовлювані департаментом спеціальних розслідувань МВС обшуки у самого “смотрящего”, а також на підприємстві “Еко Буд Трейд” сестри нардепа Тищенко".
На думку експерта, така інформація звучить “більш ніж правдоподібно”, особливо з огляду на вже відомі нам факти, викладені, зокрема, народним депутатом Гео Леросом.
Сьогодні відбулося більше 50 обшуків у команди Комарницького, яка розпиляла столичний бюджет на 16 млрд грн, вкрала не сотні, а тисячі гектар київської землі і десятки міських будівель. Дуже переживаю за керівника міської партійної організації СН Колю Тищенко, його родича Германа Блінова, який курирує всі великі будівництва Києва, в тому числі Подільсько-Воскресенський міст, Шулявку", - написав Лерос 17 липня.
І буквально незабаром після цього той самий Лерос повідомив: "Прокуратура під керівництвом Венедиктової повністю злила обшуки, Комарницький був попереджений і обшуки зустрічали адвокати".
За словами експерта, викладені Леросом факти цілком збігаються з інформацією щодо призначення Говди за протекцією Комарницького.
“Комарницький, очевидно, просунув Говду в перші заступник голови Офісу генпрокурора в подяку за попередження про обшуки. А в тому, що “смотрящий” дійсно міг це зробити, сумніватися не доводиться. З огляду на його обширні зв'язки в силових структурах. Про які красномовно говорять його зустрічі з в. о. прокурора Києва Стояновським, його поїздки під грифом секретності до СБУ, його зв'язки в ДБР, якими він залякував зама Кличко - Непопа. Тепер же зв'язки Комарницького з правоохоронцями зміцнилися ще сильніше”, - резюмував Віктор Таран.
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии