Кличка "образили" зарплатою в липні

Кличка "образили" зарплатою в липні

Скрін, відео YouTube
Мер столиці Віталій Кличко отримує зарплату, трохи менше півсотні тисяч гривень щомісяця. За даними, оприлюдненими виданням «Українські новини», його зарплата в червні склала 47,2 тисячі гривень. Така відповідь видання отримало на свій запит від апарату Київської міської державної адміністрації.
Наголошується, що заступники столичного градоначальника отримали від 37 тисяч гривень до 61 тисячі гривень. При цьому сам він отримав 47 тисяч 230 гривень, однак преміальних нарахувань мер Києва не отримував.
За минулий місяць заступник голови КМДА Олександр Густелєв заробив 37 тисяч 124 гривні, його колега Валентин Мондрієвський - 43 тисячі 408 гривень, В'ячеслав Непоп – 61 тисячу 327 гривень (з яких 32 тисячі 904 гривні – це матеріальна допомога на оздоровлення), Петро Пантелєєв – 44 тисячі 906 гривень, Марина Хонда - 46 тисяч 585 гривень.
Таким чином, Кличко заробив за минулий місяць менше, ніж деякі з його заступників.
Нагадаємо, що у вівторок, 21 липня, через аварію на колекторі житловий масив Виноградар залишився без води.
Також портал Знай.uа писав, що У Києві дитина на велосипеді потрапив під колеса автомобіля Triolan - вискочив на дорогу

Також портал Знай.uа писав, Київським комунальникам довелося "пірнути" в нечистоти: "Ї**ть, робота..." На відео можна розгледіти, як працівники перебуваючи по шию в брудній воді виловлюють різний сміття, який забив колетор. Чоловіки діставали багато пляшок, які несумлінно викидають кияни куди ні попадя
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии