Цибулько: Пальчевський – "чорний лебідь" для Кличка, який може змінити результат київських виборів

Цибулько: Пальчевський – "чорний лебідь" для Кличка, який може змінити результат київських виборів

Андрій Пальчевський
Політолог Володимир Цибулько в коментарі виданню Хрещатик.News заявив, що штаб чинного мера не очікував появи такого несистемного кандидата, як Андрій Пальчевський.
«Відомий бізнесмен став свого роду «чорним лебедем» для чинного мера, до появи якого не були готові штабісти Кличка. Вже давно було зрозуміло, що «слуги» злили столицю і через цей договорняк команда мера не готувалася до реальної конкуренції. Але ситуація розвивається зовсім по іншому. Враховуючи динаміку, з якою Пальчевський нарощує підтримку киян, то чи залишиться Кличко мером, наразі, залишається відкритим питанням», – пише він.
Позитивно на образ Пальчевського, на думку експерта, грає образ «правдоруба».
«Пальчевський без сумніву піддасть вогню протистоянню за крісло мера. А його різкі випади проти чиновників та корупції гарно резонують з суспільними настроями. Виборча кампанія в Києві набирає обертів. І якщо ще місяць тому Кличко був безальтернативним фаворитом, якого експерти та навіть конкуренти вже були готові «внести» на столичний престол, то зараз ситуація змінюється», – зазначив Володимир Цибулько.
Нагадаємо, згідно з даними соціологічного дослідження, проведеного Центром Разумкова, до другого туру виборів мера Києва проходять два кандидати – Володимир Кличко й Андрій Пальчевський.Водночас, Пальчевський поки офіційно не оголосив про своє висунення.
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии