У Києві нахабна жебрачка тицьнула ф*к в обличчя пасажирам метро - "Допоможіть на квиток додому"

У Києві нахабна жебрачка тицьнула ф*к в обличчя пасажирам метро - "Допоможіть на квиток додому"

Скрін, відео YouTube
У київському метро засікли нахабну шахрайку, яка ось уже два роки «не може виїхати додому», збирає на зворотний квиток невідомо куди. Про це пишуть у співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.
Автори опублікованого відео відзначають, що дівчина чисто і охайно одягнена, і виглядає цілком пристойно. Втім, це не заважає їй обдурювати довірливих пасажирів столичної підземки.
В історію про те, що дівчині не вистачає на квиток на поїзд, бувалі городяни вже давно не вірять – шахрайка з завидною завзятістю з'являється то на станції «Палац Спорту», то на «Майдані Незалежності». У метро вона ходить, як на роботу – а значить, для неї це вигідне заняття. Їй подають в основному приїжджі громадяни, які ще не знайомі з тонкощами столичного жебрацтва.
Коли «потребує» помітила, що її знімають на камеру, показала авторам повідомлення непристойний жест.
"Допоможіть на квиток додому", дубль #298, камера, мотор", - написали у співтоваристві.

Фото: «Київ оперативний»
«Із-за таких, як вона, люди не допомагають дійсно тим, хто цього потребує. Адже дійсно, могли вкрасти і гроші, і документи, і людині реально не на що доїхати до будинку. Поліція, як правило, не може допомогти в такій ситуації. Але, дивлячись на дану особу, вже нікому не віриш», - відзначають в коментарях городяни.

Нагадаємо, Знай писав, що в Івано-Франківську місцева влада пожурила місцевих жителів за те, що вони допомагають місцевим бездомному. Він на пожертви жалісливих городян напивається, а потім йому викликають швидку і везуть в приймальне відділення лікарні.
Також Знай повідомляв, що у Львові на вулиці міста повернулися жебраки.
Нещодавно Знай передавав, що бездомний кіт допоміг другові, який опинився в біді.
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии