У Києві підлітки-камікадзе стрибнули з вагона метро на дно Дніпра

У Києві підлітки-камікадзе стрибнули з вагона метро на дно Дніпра

Скрін, відео Facebook
У Києві підлітки знайшли собі нову розвагу – стрибати з вагонів метро в районі станції «Гідропарк» у воду. Про це розповідають очевидці в соцмережах, а також у столичному метрополітені.
Наголошується, що троє любителів екстриму катаються на дахах вагонів метро. Вони бігають по потягу, ховаються між вагонами і ведуть себе вкрай необережно. Самою божевільною витівкою хуліганів стали стрибки у воду з вагонів метро прямо під час руху потяга. Двоє хуліганів здійснили стрибок, а третій знімав все на відео.
"На станції "Гідропарк", близько 13:00 були виявлені троє молодих людей на даху вагона метро. Затримати їх не вдалося", – зазначають у столичному метрополітені.
"мужчины это случайно выжившие мальчики"
Киев.
Гидропарк.
Интересно, они всплыли?Geplaatst door Anatoliy Burbeza op Dinsdag 28 juli 2020
Поки немає даних про те, чи постраждав хтось з них в результаті стрибка.
«Тренд, хайп... Черговий виток адреналінового безумства заради сотні-інший лайків! На рівні з вже приевшимися трейсингом, руфингом, зацепингом, і боги ще знають який не самої "безпечної" дурницями!», «Слабоумство і відвага», «З мосту у «Гідропарку» стрибав, але вимушено, від мента змитися треба було. Але з поїзда - це вже перебір», - відзначають в коментарях кияни.
"Чоловіки - це випадково вижили хлопчики", «Та так. Я теж так сиганула разок. На першому курсі інституту була», «Який потенціал пропадає», «У мене одне питання - на фіга?», - запитують інші.
«Пам'ятаю історію, коли хлопця, що стрибнув з мосту, дістали за арматуру, на яку він нанизался головою», «Якщо б це був мій син, я б його відправила в морг на 3 місяці, підлогу мити і ганчірки прати. Відразу після школи йшов би туди», - обурюються городяни.

Нагадаємо, раніше З харківського метро біжать машиністи, всюди черги: "Довіряй справах"
Як повідомляє портал «Знай.ua» Машиніст харківського метро розкрив правду про пекельної работенке - премії обраним і поїзди-вбивці
Також «Знай.ua» писав, що У харківському метро зацепер зі сталевими нервами змусив посивіти очевидців
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии