У Києві зник будівельник з Мукачева - поїхав заробити і потрапив в біду

У Києві зник будівельник з Мукачева - поїхав заробити і потрапив в біду

поліція, скріншот з відео
У Києві вже майже пів року шукають зниклого Юрія Войналовича.
Він виїхав з Мукачева у березні працювати на столичному будівництві і зник.
Юрій Володимирович Войналович 1962 року народження виїхав з Мукачева до Києва ще до введення карантину, щоб знайти роботу на будівництві.

Він не взяв з собою ні паспорт, ні телефон, але родина чоловіка запевняє, що пам'ять у Юрія хороша і контактну інформацію для зв'язку з сім'єю він забути не міг. До того ж, у нього була з собою сім-карта.
Сім'я вже зверталася в поліцію, але поки це не допомогло.
Син Юрія повідомляє, що сім'я за нього дуже турбується і намагається відшукати. Є припущення, що він може працювати на будівництві десь в самому Київі або його околицях. Але обдзвін будівельних фірм результатів не дав.
Нагадаємо, що стало відомо про те, що в Хмельницькій області вже четверту добу шукають молодого хлопця. Пішов з дому і не повернувся.
Таким чином, повідомляється, що хлопець живе в Дунаєвецькому районі в селі С.міцівці, і можливо поїхав на роботу в Сатанів.
Співробітники правоохоронних органів і рідні двадцятивосьмирічного хлопця розшукують його вже четверту добу. Валентин Чайка зник у п'ятницю, 24 липня.
Відомо, що близько п'ятої години ранку він вийшов у місті Сатанів, що у Городоцькому районі, і після цього його ніхто і ніде не бачив.
Родичі припустили, що він міг просто зупинити машину і поїхати так в якомусь невідомому напрямку. Його сестра Оксана Морозинская говорить про те, що раніше її брат потрапив в аварію, де сильно вдарився головою. І незважаючи на те, що МРТ нічого не показало, рідні давно помітили, що з хлопцем відбувається щось дивне. В нього інколи трапляються провали в пам'яті, і зараз, можливо, він не розуміє де знаходиться і з ким.
Пропав він чотири дні тому, і за цей час не було отримано жодного смс і дзвінка. Зараз тривають пошуки.
Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Під Дніпром пропав білявий хлопчина — відпочивав з друзями і зник в одних трусах

Як повідомляв портал Знай.uа у Дніпрі зупинилося серце маленького хлопчика, у якого з народження було багато вад.
Не так давно Знай повідомляв, що в Києві зникла 14-річна дівчина.
https://www.youtube.com/watch?v=GgCtpVNPYt8
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии