У Києві автівку "роззули" під поліцейським відділком, поки копи спали

У Києві автівку "роззули" під поліцейським відділком, поки копи спали

У Києві невідомі просто біля відділення поліції пограбували автомобіль.

Про це йдеться в повідомленні спільноти "Київ Оперативний" у Facebook.

Так, стало відомо, що в ніч на 28 липня в Києві біля поліцейського відділення пограбували автомобіль. Повідомляється, що зловмисники зняли колеса з припаркованого неподалік від будівлі відділу поліції охорони автомобіля.

Фото: Київ Оперативний
"Вчора вночі прямо під відділом поліції охорони на Котельникова, 57/17, хтось з автомобіля Chevrolet зняв колеса. Може, хто бачив негідників?", - повідомили в мережі.

Власник автомобіля повідомив про цю пригоду правоохоронцям. Зараз вони намагаються встановити особи зловмисників. Ведеться слідство.

Нагадаємо, що до поліції Львова надійшло повідомлення про замінування житлового будинку. Горе-жартівника швидко розшукали, його чекає покарання за фейкове повідомлення про мінування.Як повідомляв портал Знай.uа , четверо циган увірвалися в будинок бабусі, відібрали її накопичення, зв'язали і жорстоко побили. Літня жінка втратила всі гроші, які відкладала собі на похорон довгими роками.
Також Знай.uа писав про те, що правоохоронці затримали двох чоловіків, підозрюваних у пограбуванні 32-річної іноземки. Вони запропонували купити килим, і жінка, не запідозривши недобре, відкрила їм. Тоді один з них схопив її за шию і зняв золоті прикраси. Після цього чоловіки втекли.
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии