Невідомий влаштував вибух на Подолі і нічого цим не добився

Невідомий влаштував вибух на Подолі і нічого цим не добився

Вибух на Подолі, фото: Національна поліція Київ
27 липня, близько п'ятої години ранку на Подолі стався вибух на другому поверсі житлового будинку, розташованого на вулиці Нижній Вал 41. Інформація з приводу предмета, що вибухнув, встановлюється. Постраждалих немає і зараз на місці працюють вибухотехніки та слідчо-оперативна група.
Було відкрито кримінальне провадження за статтею 296 “Хуліганство” Кримінального кодексу України і пошуки того, хто влаштував вибух тривають. Єдине, що постраждало, це будівля — пошкоджено внутрішнє оздоблення приміщення та повилітали вікна.

Поділ, фото: ЦЕНЗОР.НЕМАЄ
Зараз у Києві посилено заходи безпеки через часті випадки мінування. Так, біля станції метро “Мінська” було виявлено та знешкоджено вибуховий пристрій саморобного характеру. Ще була інформація про замінування автомобіля біля торгового центру Метрополіс, яка виявилася не підтверджена, і про підозрілі валізи на площі Космонавтів і на станції метро “Вокзальна”.

Нагадаємо, що у Львові була знайдена вибухівка в каналізації. Про знахідку у Державну службу України з надзвичайних ситуацій повідомили співробітники служби каналізаційного господарства Львівводоканалу.
Як повідомляв "Знай.uа", журналіст Єгор Логінов вирішив провести паралель між терактом в Україні і світі і вважає, що тероризм в Україні більше нагадує “постановку” на користь уряду.
Знай.uа писав, що слідом за Луцьким терористом у Харкові поліція перевіряє повідомлення про захоплення заручників. Інформація не підтвердилася, людину визнали "божевільною", адже чоловік вирішив захопити порожній будинок без зброї і заручників.
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии