У статусі "звільненого радника Кличка" Максим Бахматов пробуде недовго – названо дата повернення

У статусі "звільненого радника Кличка" Максим Бахматов пробуде недовго – названо дата повернення

Максим Бахматов, Віталій Кличко - фото з Фейсбук (сторінка Максима Бахматова)
З моменту звільнення ексрезидента українського Comedy Club Максима Бахматова з посади радника столичного голови минуло 10 днів, проте обговорення цієї події не вщухають й досі. Хтось намагається з'ясувати справжні причини його уходу, а хтось й досі вимагає відповіді на "недоробки" влади за часів його роботи із мером Києва Віталієм Кличком. Разом з тим, Максим Бахматов не сумує і продовжує займатися медіа-діяльністю. А днями стала відома дата його повернення до роботи в столичній адміністрації. Подробиці дізнавалися Знай.ua.

КМДА - фото Знай.ua
Замала зарплата чи слівце про "смотрящих"?
Незважаючи на повідомлення ексрезидента українського Comedy Club про тимчасове припинення роботи при КМДА, у зв'язку із майбутніми місцевими виборами, що мають відбутися 25 жовтня, далеко не всі кияни повірили в цю версію.
Хто знає, можливо, однією з причин стала замала зарплата? Бо, як повідомляв Знай.ua, заробітна плата заступників Віталія Кличка, в середньому, складає 30 – 40 тис грн.

Дехто ж вважає справжньою причиною уходу заяви Максима Бахматова щодо "смотрящих" Києва.
Як відзначає депутат Київради Прохор Антоненко, за роки каденції Кличка, попри пряму заборону закону, приймалися десятки ДПТ, які суперечили як діючому Генплану, так і презентованому нещодавно Кличком.
"В ці ДПТ включалися всі "хотєлки" забудовників, які потім приймалися більшістю через комісії та голосування в Київраді. Серед найгучніших прикладів, площею в десятки гектарів – "Рибальський", "Нивки", урочище Горбачиха. Чимало об'єктів були напряму пов'язані із екснардепом Микитасем. А Столар до виборів Президента і нової влади майже всюди брав участь, будучи "сірим кардиналом". Зараз до складу "смотрящих" увійшли Тищенко, Комарницький і Степан Черновецький, які намагатимуться проштовхнути свою депутатську фракцію до Київради, щоб разом із тими, хто пройде від Кличка, продовжити голосувати за потрібні земельні питання", – зазначає Прохор Антоненко.

Віталій Кличко - фото з сайту Київради
Ексрадник Віталія Кличка теж замовив слівце про те, що до наступного складу КМДА Комарницький і Столар будуть заводити "своїх депутатів – зайчиків-дурників".
"Микитась сидить у вʼязниці. Столар, Комарницький – я не знаю, що буде робити СБУ з інформацією з ноутбука, про яку розповів Бігус, але це тільки верхівка айсберга. І це не можна вирішити революційно, ми не можемо їх розстріляти, а еволюційно – довго", – наголосив в одному з інтерв'ю Максим Бахматов.

Бахматов, фото: Facebook
Акцент на відеоролики: один з коментарів розкрив дату повернення
Нехай там як, а медійне життя Максима Бахматова продовжується. Одним з останніх постів на його офіційній сторінці у Фейсбук стало інтерв'ю з нардепом Ярославом Рущишиним, розміщене 27 липня.

Також ексрезидент українського Comedy Club продовжує знімати серію відеороликів "Звіт Радника". Зокрема, в останньому ролику він дає пораду, як в бюджеті міста зекономити 3 млрд доларів, не прикладаючи особливих зусиль.
"Кастрацію робиш і все. Перевага аудиту і експертного управлінського рішення в тому, що ти унеможливлюєш деякі процеси: крадіжка, погана робота тощо", – зазначає у розрізі однієї з порад радника Максим Бахматов.


Та, попри прямолінійність та відвертість перед глядачами, без відповіді залишається ціла низка питань і коментарів, які кияни залишають під відео. Найчастіше ігноруються обурення, що стосуються безпосередньо періоду його перебування на посаді радника Київського міського голови.

"Тільки зараз зрозумів що можу піти раз ** ать ЖЕК, а якщо буде відмовлятися робити, то скажу що буду скаржитися Максиму Бахматову. Я можу так робити?", – питає киянин Антон Кувальській.

"Все одно на Хрещатику мансарду під виглядом реконструкції даху надбудували. Взагалі не повинно бути ніяких надбудов і інших "поліпшень" яких немає в вихідному проекті, інакше історичний вигляд будівлі буде просрано", – пише автор одного з коментарів Esser McFalkon.

Та все ж на деякі коментарі Максим Бахматов відповідь надає – власне, в одному з останніх дописів він зазначив дату свого повернення.

Ми і надалі слідкуватимемо за ситуацією в місті, тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии