Кличка "розбомбили" за пост із нічними хуліганами: "Так би смотрящих ловив!"

Кличка "розбомбили" за пост із нічними хуліганами: "Так би смотрящих ловив!"

Віталій Кличко, фото: Главред
Незважаючи на наближення місцевих виборів, що мають відбутися 25 жовтня, кількість невирішених проблем у Києві не меншає. Підтоплення вулиць із кожною зливою, довжелезні пробки та відсутність гарячої води – лише незначна з них частина. Кияни щодня залишають сотні скарг щодо "комунального хаосу" в місті. Та окрему хвилю обурень викликав один з останніх постів на офіційній сторінці мера Києва Віталія Кличка – відеоролик із затриманням хуліганів-графітчиків. Подробиці дізнавалися Знай.ua.

"То по півроку не було у Києві – то перед виборами не вилазить з телевізора"
Користувачі відверто закликають столичного мера ловити "смотрящих за незаконні забудови", як хлопців на записаному відеозаписі та нагадують про досі невиконані обіцянки київського голови.
"Приїжджайте краще днем ​​в Голосіївський р-н, ул. Вильямса 10. Подивіться як "будується" обіцяний Вами на камеру 5 каналу дитсадок. Минуло вже 3, 3 роки з моменту вашого порожнього обіцянки ДІТЯМ! БУР'ЯНИ І СМІТТЯ НА ДІЛЯНЦІ І ВСЕ!", – обурюється Едуард Київський.

Пригадали Віталію Кличку і скандальний скляний міст, стверджуючи, що розміщене ним відео є черговим у ланцюзі "піарних передвиборчих".
"Черговий рекламний ролик перед виборами? Саме головне, що почали встановлювати найвищий флагшток! А скляного мосту що, не вистачає? Встановлюють черговий фонтан позаду Свято-Михайлівського собору з архистратигом Михайлом. А на Відрадному вже тиждень (нагадаю про карантин!) немає гарячого водопостачання. І НІХТО не знає коли буде. То по півроку не було у Києві – то тепер перед виборами не вилазить з телевізора", – скаржиться киянка Наталя Мажуга.

Не змовчали кияни і щодо нещодавньої зливи, яка вкотре перетворила десятки вулиць міста на суцільну водойму.

Пробки, занедбані станції метро та знищені газони: "5 років коту під хвіст"
Та, окрім вищезгаданих недоліків, існуючих в місті, не вирішена ще ціла низка питань.
"От би наш мер виліз би з свого авто і хоча б раз "помандрував" в метро, ​​бажано з якою-небудь кінцевої станції, протиснувся б уздовж жахливих рядів МАФів і смердючих лотків, лавіруючи в натовпі, потім б заліз в переповнений вагон і проїхався б до потрібної станції, щоб там на виході знову протискуватися крізь Шанхай. Або може бути на своєму авто проїхався б з вітерцем по ямах і канавах Подолу. Дуже корисний досвід б вийшов. А то по дорозі з Кончі справжнього Києва-то і на видно", – обурюється киянка Ірина Ротанова.

"Парковки потрібно було будувати – 5 років коту під хвіст, а те, що відвозять машини евакуатором і заробляють на цьому дружні організації, мало гордості. Ганьба", – пише автор одного з коментарів на сторінці столичного голови Володимир Третьяков.


Також кияни масово скаржаться на проблеми ЖКГ – від занедбаних зелених зон та дірявого асфальтного покриття до чергових вирубок під забудову.

"Віталій, що це??? Черговий сквер під сокиру ти віддав? Газон знищили в минулому році! Сьогодні встановили паркан! Фонтан не працює багато років! Все продано, а тепер і знищено буде? Проспект перемоги, 67", – звертається до Віталія Кличка мешканець Подільського району Микола Омельченко.


За добу 70 випадків: найбільше – в Деснянському районі
Втім, почути відповіді на купу існуючих питань в ході традиційного брифінгу мера Києва Віталія Кличка не вдалося – незважаючи, на триденну відсутність виступу голови КМДА, понеділок теж обійшовся без онлайн спілкування.
Статистичні ж дані щодо розповсюдження коронавірусу столичний голова розмістив на особистій сторінці у Фейсбуці.
"Кількість киян, у яких за минулу добу лабораторно підтвердили захворювання на коронавірус, збільшилась на 70 людей. Захворіли 25 жінок, віком від 22 до 63 року, та 3 дівчинки від 6 до 9 років. Та 39 чоловіків від 19 до 82 років, і 3 хлопчиків – від 3 до 8 років. До лікарень столиці госпіталізували 8 пацієнтів", – повідомляє мер Києва Віталій Кличко.

Віталій Кличко - фото з Фейсбук "Кличко-мер"
Найбільше випадків захворювання виявили у Деснянському районі – 13. У Дарницькому – 12, а також в Солом’янському районі – 9 випадків.
Загалом, станом на 27 липня, в столиці зафіксовано 7690 випадків інфікування коронавірусом.
Ми і надалі слідкуватимемо за ситуацією в місті, тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.
Друзі! Пізно ввечері вчора прогулювався центром Києва. Подивився, як гарно оновили вулицю Івана Франка, вийшов на Ярославів вал, Золотоворітську, що теж нещодавно відремонтували. Оглянув прилеглі вулиці, де плануємо роботи. І тут на вулиці Стрілецькій натрапив на двох хлопців, що виписували графіті на стіні одного з будинків. Поки проводив виховну бесіду і викликав поліцію, в одного з "художників" здали нерви і він втік. Другого передав поліції. На відео - обидва молодики, так що, знайдемо і втікача.
Давайте любити і берегти своє місто! І примножувати його красу, а не паплюжити.Geplaatst door Віталій Кличко op Zaterdag 25 juli 2020

Також Знай.ua повідомляв, що експерти оцінили "велоуспіхи" Кличка: за піаром – ані натяку на повноцінну веломережу та ризик втрати унікального клубу.
Раніше Знай.ua писав, що команда Кличка пішла ва-банк заради "піарного з'їзду" – будівництво скандального мосту заходить в тупик.
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии