У Києві спритна "казкарка" намагалася потрапити в чуже авто – вагон відмовок і шоу для копів

У Києві спритна "казкарка" намагалася потрапити в чуже авто – вагон відмовок і шоу для копів

У Києві в одному з дворів невідома жінка довгий час крутилася біля чужого автомобіля, а коли її помітили почала вигадувати дивну історію. Відповідний відеоролик опублікувала Facebook-спільнота "Київ Оперативний".
Повідомляється, що в неділю, 26 липня, в одному з київських дворів дівчина помітила, як біля її автомобіля, припаркованого біля будинку, крутиться невідома жінка. Деякий час вона спостерігала за діями незнайомки з вікна, а пізніше зважилася вийти і поговорити з нею особисто.

У Києві невідома намагалася розкрити чуже авто / скріншот з відео
Як тільки дівчина підійшла до незнайомці і запитала, що вона робить біля її автомобіля, та почала придумувати безглузду відмовку. Жінка розповіла, що повинна була відправиться в поїздку і вже віддала гроші водительнице, яка веліла чекати у цього автомобіля. Однак, з часом та не прийшла. Ось незнайомка і вирішила перевірити, не замкнений автомобіль.
Але господиня не повірила в цю історію, оскільки незнайомка вже близько півгодини крутилася біля машини, перевіряла, чи закритий багажник і двері. А після спробувала розкрити одну з дверей. Жінка продовжувала наполягати на своїй легенді, але дівчина зважилася викликати поліцію.
Ця тьотя чомусь вирішила, що може проникати у чуже авто. Ще й вигадала якісь безглузді відмазки.
Як гадаєте, що вона хотіла від авто?Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 25 juli 2020

Коментатори зазначили, що на професійну взломщицу або угонщицу героїня відео не сильно схожа, оскільки занадто довго поралася з одним автомобілем. Багато заявили, що необхідно було викликати поліцію ще до того, як господиня вийшла на вулицю. Інші ж розповіли, що раннє ранок вихідного дня є ідеальним часом для викрадення автомобілів, тому жінка могла бути злодійкою, просто не дуже досвідченою.

Коментарі під постом Київ Оперативний скріншоти

Коментарі під постом Київ Оперативний скріншоти
Нагадаємо, що у Києві неадекватна жінка вчинила спробу підпалу житлового будинку.
Як повідомляв портал Знай.иа киянка згоріла живцем на очах у сусідів.
Також Знай.иа писав, що під Києвом бізнесмена розстріляли з автоматів на очах у семирічного малюка.

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии