До Києва евакуювали поранених бойовиками Путіна захисників України: їм потрібна допомога

До Києва евакуювали поранених бойовиками Путіна захисників України: їм потрібна допомога

Стало відомо про те, що в Київ евакуювали поранених бійців, які захищали Україну в Донецьку.
Таким чином, повідомляється, що киян просять забезпечити бійців продуктами і речами першої необхідності. У п'ятницю, 24 липня, відразу тринадцять українських бійців було перевезено в українську столицю.
Вони отримали кульові поранення згодом обстрілу окупантами на Донбасі.

Сьогодні, 24 липня, з Військово-медичного клінічного центру Північного регіону здійснено планову медичну евакуацію....Geplaatst door Командування Медичних сил Збройних Сил України op Vrijdag 24 juli 2020Про це повідомили на сторінці Медичних сил Збройних сил України у соціальній мережі.
Зазначається, що перед цим, поранені перебували на лікуванні в місті Харків, де місцевим лікарям вдалося привести їх у стабільний стан, що дозволило перейти до наступного етапу лікування.
У п'ятницю, 24 липня, з допомогою військово-транспортного літака захисники прибули до військової майданчику аеродрому «Бориспіль», звідки їх і доставили в Національний Військово-медичний клінічний центр, який розташований у Києві.

І навіть коли частина нашої команди на фронті, ми зустрічаємо борт з пораненими в Київському військовому госпіталі - 9...Geplaatst door Nataly Voronkova op Vrijdag 24 juli 2020
"Українські воїни розміщені в профільних відділеннях центру і проходять діагностичне обстеження з метою призначення відповідного лікування, - йдеться в повідомленні.
На сьогоднішній день хворі забезпечені всім необхідним, і їх стан задовільний
У той же час, волонтер Наталя Воронкова говорить про те, що в реанімації зараз знаходиться п'ять військових, і тому, вона закликала киян допомогти хто чим може.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, раніше путінські найманці жорстоко розправилися з пораненим українцем
знущалися і знімали на відео
Як повідомляв портал "Знай.іа" "Зброю в руки боятися брати"- український воїн відновив страшні події під Слов'янськом, неможливо повірити.
Також Знай.іа" писав, в жорсткій сутичці на Донбасі поранені українських військових, розвідка ВСУ повідомила про втрати

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии