Букмекери вірять в Пальчевського

Букмекери вірять в Пальчевського

Андрій Пальчевський
Букмекерські контори вже приймають ставки на результати виборів Київського міського голови, які відбудуться 25 жовтня.
Згідно з останніми даними, на перемогу відомого бізнесмена і громадського діяча Андрія Пальчевського приймають ставки з коефіцієнтом 4.0. Ще тиждень тому на тріумфі Пальчевського можна було заробити вдвічі більше. Коефіцієнт дорівнював - 8,0.
У кандидата від «Слуги Народу» Ірину Верещук фахівці вірять менше і на її перемогу дають коефіцієнт всього лише 8,0. За нею розташувалися Ігор Смешко – 8,0 і Сергій Притула – 25,00.
Найнижча ймовірність стати головою столиці, на думку букмекерів, у Володимира Гройсмана і Михайла Добкіна. На їх перемогу коефіцієнт – 100,00.
Також букмекери не сумніваються в потраплянні політсили «Перемога Пальчевського» в міськраду. І приймають ставки навіть не на подолання нею прохідного бар'єру, а пропонують поставити на те, чи вдасться партії набрати 6,5% голосів.Нагадаємо, згідно соціології, проведеної Центром Разумкова, у другий тур виборів мера Києва проходять два кандидати – Володимир Кличко та Андрій Пальчевський. У той же час, Пальчевський поки офіційно не оголосив про своє висунення.
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии