Під Києвом бізнесмена розстріляли з автоматів на очах у семирічного малюка: "Біжи, синку, рятуйся!"

Під Києвом бізнесмена розстріляли з автоматів на очах у семирічного малюка: "Біжи, синку, рятуйся!"

Фото: Інформатор
Столичний бізнесмен, віце-президент боксерського клубу Ігор Плекан став жертвою нападу кілерів. Його розстріляли на очах у семирічного сина, повідомили в сюжеті телеканалу ICTV.
Наголошується, що бізнесмен прямував з дитиною до себе на дачу, розташовану в селі Артемівка у Бориспільському районі Київської області.
Коли його автомобіль під'їхав до залізничного переїзду, з кущів біля дороги вибігли невідомі люди, які відкрили вогонь з автоматів.
Плекан отримав при цьому щонайменше чотири поранення, однак йому вдалося продовжити керувати машиною: він звернув з дороги в поле, проїхавши близько трьох сотень метрів, і встиг зателефонувати дружині.
Дитина дивом уціліла. Вбивці, що наздогнали авто, наказали хлопчикові втекти з місця злочину – той кинувся додому і розповів про все матері. Він показав, де залишив пораненого батька, проте до приходу допомоги чоловік помер.За словами вдови, її покійному чоловікові постійно погрожували розправою, але він не реагував на загрози.
У поліції кажуть, що вже мають у своєму розпорядженні оперативні напрацювання, і найближчим часом розпочнуться «гучні затримання фігурантів злочину».

Нагадаємо, що у Полтаві введена спецоперація "Грім".
Як повідомляє портал «Знай.ua» У Полтаві псих з гранатою взяв в заручники поліцейського, загрожує підірвати - перші подробиці
Також «Знай.ua» писав, що У Луцьку влаштували "шоу" з БТР і гранатами при взятті терориста Максима Кривоша - Геращенко відповів на головне питання
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии