Копи оточили Київ заради пакета з яйцями

Копи оточили Київ заради пакета з яйцями

Скрін, відео YouTube
На місці передбачуваного мінування автобусної зупинки, розташованої на вулиці Кіото в Києві, правоохоронці розкрили пакет, що викликав підозру у очевидців. Про це повідомили в телеграм-каналі «Київ зараз».
«В пакеті на Кіото знайшли яйця і молоко. Спасибі, що не вибухівка», - написали автори повідомлення.
«Щось різко почали помічати пакети. Раніше такі сумки і пакети в момент зникали», «Ну от реально, залізничний вокзал, вхід в метро, варто валізу зі шмотками, чекає, поки його помітять "небайдужі громадяни". Як?», - обурюються кияни.
«Мені здається, що цими мінуваннями нас від чогось відволікають?», «Швидше залякують, мовляв, сидіть вдома і не вякайте», - припускають фахівці.
«У мене в районі стільки підозрілих пакетів (особливо біля смітників), що можна взагалі все перекривати...», - сміються деякі городяни.
Після недавніх подій в Луцьку, коли терорист захопив автобус з пасажирами, по країні почастішали такі випадки. Найчастіше "мінерами" і загарбниками виявляються громадяни з психічними відхиленнями. Наприклад, подібний випадок стався 22 липня, в середу, в Харкові і 23 липня, в четвер, - в Полтаві.
Нагадаємо, Максиму Кривошу, який 21 липня захопив у Луцьку автобус, повідомлено про підозру в тероризмі, захопленні заручників, а також у незаконному зберіганні зброї, гранат і вибухонебезпечних речовин.
Як повідомляв портал Знай.uа, заручники після захоплення автобуса в Луцьку і затримання терориста Максима Кривоша знаходяться в нормальному стані.
Також портал Знай.uа писав, що сусіди луцького терориста Кривоша розповіли про постійні погрози.
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии